Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha egyikőjüket sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egyikőjüket sem szeretem igazán?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm , akivel pár hónapja vagyok együtt. Nem vagyok belé szerelmes , nem ő jár mindig az eszemben. Van egy másik lány , akivel 1 éve majdnem volt valami , igazán szerelmes voltam belé (akkor utoljára) csak aztán felültetett , sosem lett az enyém , utána össze is vesztem vele. 2 hónapja kibékültem ezzel a lánnyal és nagyon jóban lettünk. Egy pár hétig megint azt éreztem ezzel a lánnyal , mint akkor , régen. Pedig nem volt köztünk semmi komoly , ölelés volt a maximum , mégis azt éreztem , Ő az igazi. De ott volt a barátnőm. Nem akartam neki fájdalmat okozni , hisz mindennél jobban szeret engem , sosem szakítana velem , őt el tudnám képzelni a feleségemnek is sok-sok év múlva DE nem szeretem annyira mint ő engem. Azt is tudom hogy a másik lánnyal sem lesz semmi , vele meg fordított a helyzet , én sokkal jobban szeretem őt , mint ő engem , de mégis ragaszkodom hozzá és ahhoz az érzéshez (azt hiszem szerelem) amit vele akkor megéltem. Most mind a két kapcsolatom lapos , félek hogy két szék közül a földre esek és mind a kettőjüket elveszítem. Mit tegyek ?

F16

2013. júl. 30. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
ha azt, akivel együtt vagy, nem szereted, akkor ne legyél vele.
2013. júl. 30. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Téged felültetett a másik csaj aki ne a barátnőd. DE te

meg felülteted a barátnődet.

Inkább szakíts vele ,minthogy fájdalmat okozz neki.

ne ámísd tovább :) Mondd meg neki őszintén!

2013. júl. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!