Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök a tanárnőmnek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. És van egy tanarnő aki nagyon tetszik nekem. Sokszor ha elmegy melettem a folyosón mélyen a szemembe néz vagy mosolyog. És észrevettem hogy órán néha bámul és olyan is volt hogy odanéztem és hirtelen elkapta a tekintetét. Kezdeményeznék de nemtudom hogy mivel irtó zavarban vagyok ha beszélnem kell vele.2013. júl. 26. 15:17
3/14 A kérdező kommentje:
nemhiszitek el?
2013. júl. 26. 15:42
4/14 anonim válasza:
Hány éves a tanárnő és hány éves vagy te?
Szerintem próbáld meg :)
19/F
5/14 icecreammm válasza:
leszbikus szerelem iskolában ??? érdekes dolog majd írj h kirúgtak e téged is meg a tanárnőt is :D :D
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem, csak kedvel mint diákot
Persze mivel nem voltam ott és nem láttam, nem tudhatom
7/14 anonim válasza:
Amikor én még suliba jártam, volt egy tanárnő, aki minden gyerekre mosolygott, és nagyon kedves volt mindenkivel, volt olyan 55 év körüli. Akkor neki minden gyerek tetszett?
8/14 A kérdező kommentje:
De éppen ez az hogy ő nem csinálja ezt mással...sőt
2013. júl. 28. 15:02
9/14 anonim válasza:
leírnád végre hogy hány évesek vagytok b a sz d m e g ????
10/14 A kérdező kommentje:
én 17 ő 40
2013. júl. 28. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!