Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet 1 éves évfordulóra a barátomnak?
Jövőhéten vasárnap leszünk együtt 1 éve vele,de már nagyon sok mindent kapott tőlem...plüsst, csokit, bonbont, tortát..
Ezért arra gondoltam hogy beszélek a barátaival,hogy vigyék el otthonról, és mire hazajön, főzök egy finom vacsit, meg szépen megterítek, kirakom gyertyákkal a házat, és még emellé veszek egy kis apróságot..:)
Jó ötlet szerintetek? :)
Figyi, nekem az egyik excsajom azt csinálta, hogy felvett egy iszonyat dögös cuccot! Fekete áttetsző csipkés combfix, fekete csipkés tangabugyi, és egy vérvörös szatén felső (vagy hálóruha, de az a szexis kivitelű)! Észvesztően nézett ki, szülinapomon elmentünk moziba, ő hívott el, ő fizetett, hiába ellenkeztem ez ellen. Hazaértünk, én mit sem tudtam a ruháról, eltűnt a fürdőszobába néhány percre, aztán beállított a szobába, nekitámaszkodott az ajtófélfának abban a dögös szerelésben és kajánul megkérdezte: - Na kinek van ma szülinapja? : )
Hát én ott lecsúsztam a székről. :D Utána olyan irtózatos módon szanaszét keféltem, hogy nem bírt felállni 6 orgazmus után. :D Ez nekem egy tökéletes szülinap volt. :D
Csak ötletadónak szántam a sztorit, ha gondolod, meríts belőle bátran. ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!