Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből még lehet több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet több?

Figyelt kérdés

Kezdeném az elejéről

Októberbe új osztályba kerültem, ahol rengeteg lány van és elég kevés fiú.

Majd így 1-2 hét után beilleszkedtem az osztályba ahol megláttam egy nagyon aranyos lányt. Nem vagyok az a félős típus odamentem hozzá elkezdtünk dumálgatni és elég hamar meglett a közös hangsúly. Majd már másnap mellé ültem és szinte egész nap csak beszélgetünk.

Majd felvettem egy közösségi portálra is ahol volt olyan mikor 6-8 órákat egyfolytában beszéltünk.

Majd kezdtem azt érezni hogy többet érezhet mint barátság meg már én is. Elhívtam a városba nézelődtünk, közben meg kérdezgetett felőlem, nyakamba ugrált majd arcon puszilt :D én meg vissza.

Volt egy alkalom amikor suli után felhívtam magamhoz és bevallottam neki amit érzek, elpirult de mondta hogy ez most neki nem menne.

Március vége fele szoba hozta hogy milyen jó volt múltkor nálam és feljönne megint.

Feljött majd hülyéskedtünk én átkaroltam majd ledöntöttem az ágyra. :D és akkor közeledtem arccal felé lassan és csókolóztunk hosszú percekig, majd utána ismét egy párszor.

Másnap a suliban mindenkinek azzal dicsekedett hogy milyen

csókolok. Majd amikor szóba hoztam ismét hogy járhatnánk akkor megint azt válaszolta hogy nem akar többet mint barátság.. Most ez mi?:D ősszintén. Jó tudom osztálytárssal nem érdemes összejönni de akkor is.. Lehet még ebből több?

17 fiú /17 lány

2013. júl. 23. 19:26
 1/9 Amélia:) ***** válasza:
nem akar kötöttséget, csak szórakozik......:/
2013. júl. 23. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:

dugd meg, és hagyd ott...

ez kell neki... :(

velem 2 évig csinálták ezt, ne ess bele ebbe a csapdába.

peace.

2013. júl. 23. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebből bármi lehet :D
2013. júl. 23. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Bármi alatt:

barátság extrákkal, szexkapcsolat nem kell.. :)

Hát első igazad lehet :\

2013. júl. 23. 19:38
 5/9 Amélia:) ***** válasza:
igazából önző, élvezi h valaki körülrajongja és felvág ezzel
2013. júl. 23. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem érdemes foglalkozni vele. Nem vesz komolyan, csak szórakozik. Sajnálom. :/
2013. júl. 23. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
ha elkezdenél máshoz közeledni tuti rögtön rádcuppanna úgy elkapná a féltékenység:D
2013. júl. 23. 22:09
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsó: volt rá példa..:D

És mi van ha tényleg azért nem akar összejönni mert osztálytársak vagyunk ? :\ Tökre szar hogy nem tudom..

Köszi a válaszokat !:)

2013. júl. 24. 06:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Őszintén? A csaj nem tudja mit akar és/vagy hülyít téged csak tesa!
2013. júl. 24. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!