Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem?

Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolatról van szó. A páromkülföldre költözött 3 hónapja. Én nem tervezem a kiköltözést, emiatt számos vitánk volt, hogy hogyan legyen tovább. Ami még nagyon zavaró, hogy amióta kint van, nem figyel rám. Emiatt vesztünk össze 3 napja és azóta nem is áll szándékomban vele kommunikálni, mert nincs értelme. Állandóan elfelejti, amit többször mondtam neki. Pl. a névnapomat is elfelejtette és csak pár nappal utána köszöntött fel. Most pedig munka miatt korán kelek és korán fekszem, ezért nem érek rá egész éjjel várni, hogy jelentkezzen, de ő nem képes ezt figyelemb venni és folyton későn jön fel. Aztán mentegetőzik és kifogásokat keres, ha szóvá teszem. Nagyon haragszom rá, mert ez nem előszöt fordul elő. Hétvégén jön haza, de nem tudom, hogy szeretnék-e vele találkozni. Jelenleg nem hiányzik. :( Csak a harag miatt? Vagy tényleg elmúlt?

2013. júl. 21. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A távolság megöli a kapcsolatokat. Ráadásul ha nem is tervezed a kiköltözést, akkor sok értelme tényleg nincs folytatni.
2013. júl. 21. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nalam is majdnem ugyan ez volt a helyzet , csak mi 3 eve voltunk egyutt. En is ugy ereztem , hogy csak megszokasbol vagyunk egyutt s inkabb veget vetettem neki. Nem volt konnyu , sz arul vltm s vagyok miatta de tudom h igy a jobb , o koltozik kulfodre augusztusba es semmi ertelme nem volt tovabb huzni a kapcsolatot, plusz h ugy lattam rajta h megkonnyebult amikor kimondtam h vege, talan ezt varta .
2013. júl. 21. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő nem akarja, hogy vége legyen. Azt mondta, hogy akkor inkább hazajön. Én ezt nem várom el tőle, meg nem is hiszem, hogy ettől bármi is megváltozna.
2013. júl. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!