Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet melyik társkeresőn megtalálni egy Társat? Mert amiken voltam azok mind szörnyűek. Csak családos emberekkel meg elkelt pasikkal van tele. Egyedülállóként adják elő magukat. A többit már nem is sorolom.
Ó nem tudjátok elképzelni,milyen beteg emberek vannak,legyen az diplomás vagy nem diplomás..idősebb vagy fiatalabb stb....pff..
Isten ments az ex pasi!!! Nem értettem félre..nem kell nekem az ex és nem is keresem az újban az exet!
kevés volt a két randi,de nekem bőven elég :)))
Gondolhatjátok,hogy akkor a többi milyen lehetett,hacsak ezzel a kettővel taliztam..
Kettő akkor sem statisztikai mennyiség. Ennyiből általánosságokat megállapítani ostobaság. Mivel nekem jóval több randim volt és velem találkozó lányoknak is, ezért tudom, hogy meglepően sok a dilis.
De a megoldás nem az, hogy máshová regisztrálok, mert itt csak hülyék vannak. Hanem el kell gondolkozni, hogy miért csak a hülyéket vonzom.
Nem az exedre gondoltam, hanem a szőke hercegre.
Két randi valóban nagyon kevés, ennyi oldalról. Én csak az egyikről néhány hónap alatt találkoztam 6-8 értelmes sráccal, eggyel össze is jöttünk (az már másik kérdés, hogy végül kiderült, hogy nem illünk össze hosszútávon, és inkább szakítottunk), egy másikkal pedig jó barátok lettünk. Pedig szintén Pest, és kb a korosztály is ugyanaz, amiben keresgélünk (30-35 között).
Tény, hogy sok az idióta, fél- vagy teljesen őrült, de ezeket már a levelezésnél ki lehet szűrni. Valóban nem az a megoldás, hogy átmész egy másik oldalra. Hanem az, hogy tovább keresgélsz. És persze nem szabad feladni a reményt.
# 25!
Parom.hu, paratlan.hu, randihely.hu és volt az iwiw-en is valami. Pár éve volt, nem emlékszem minden részletre.
Egyiken 2-3 alkalommal volt előfizetésem. Ez talán egy hétig élt vagy ennyi idő alatt használtam el.
Többnyire én írtam. Akik nekem írtak, azok vagy azonnal meztelen képeket küldtek (nem igazán vonzó testükról) vagy szinte semmiben nem feleltek meg az elvárásaimnak. (Nem egy-két évről vagy kg-ról volt szó, hanem 10 év, 10 kg, 10 cm eltérés volt a megadott ideálomhoz képest. És nem is csak egy, hanem legalább 3 hasonló eltérés volt.)
Az első hetekben hiába írtam, alig válaszolt valaki. Valahol profilkép nélkül voltam fent. Randihoz kellett képet küldeni és javítja a válaszolási hajlandóságot, de kép nélkül is sokan válaszoltak. A lényeg, hogy átgondoltan legyen megfogalmazva a bemutatkozás és jó legyen az első levél.
Ha jól emlékszem, akkor 24-37 év közöttiekkel találkoztam. Végzettségre nem szűrtem, de a többség diplomás volt.
Én már néhány levélváltásból kiszűröm nagyjából,h kivel mennyire lehet jól kijönni..Nah látjátok,ti többel randiztatok,mégsem találtátok meg..
Ez a Badoo is csak arra lesz jó,h angolul kicsit gyakoroljak :)) másra nem..
Nah hát a meztelen képesek,meg ez a sok perverz egy külön kategória :)))
Addig emlegettétek az exeket,h az egyik régi exem most hívott fel egy új számról,h látott engem tegnap :DDDD
Igen, de nem két randi alapján írtunk le több ezer embert. -.-
Csak arra próbáltunk rávilágítani, hogy:
a. türelmetlen vagy
b. túl gyorsan ítélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!