Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet melyik társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cat13 kérdése:

Hol lehet melyik társkeresőn megtalálni egy Társat? Mert amiken voltam azok mind szörnyűek. Csak családos emberekkel meg elkelt pasikkal van tele. Egyedülállóként adják elő magukat. A többit már nem is sorolom.

Figyelt kérdés
love,lovebox,páratlan,párom.hu,elite,kedvesem,randivonal,csajok és pasik,nlc társkereső.stb..stb...már szinte mindegyiken voltam..Kész röhej...itt vagyok benne korban,se csúnya se hülye sem vagyok..vicces..de egyben elszomorító is a helyzet.

2013. júl. 21. 17:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
u.i és volt mikor sokáig görcsöltem rajta,h legyen valakim,aztán már egyáltalán nem érdekelt a téma,van az embernek ezer más dolga is,aztán elszaladt az idő..kitartó voltam pedig..Szerintem most meg már le kell mondjak róla,hogy egyetlen egy embert ebből a több millióból nekem is szánt volna a sors..Fatal error..
2013. júl. 22. 06:49
 12/32 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy bajom :D Nagyon hamar lebuknak előttem.. :DD
2013. júl. 22. 06:58
 13/32 anonim ***** válasza:
Hol laksz ? :)
2013. júl. 22. 07:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Budapest
2013. júl. 22. 08:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Mennyi netes randid volt?
2013. júl. 22. 08:44
 16/32 anonim ***** válasza:
BP, akkor tárgytalan sajnos :S Pedig akkor Te még könnyebb helyzetben vagy, vidéken még kevesebb a választék.
2013. júl. 22. 09:23
 17/32 A kérdező kommentje:

összesen két!!! emberrel találkoztam anno az összes társkeresőről..de abból az egyik egy képére sem hasonlított a 20-ból :))) A másik meg az előző barátnőjét emlegette folyamatosan nekem.Meg elkezdi,h Ő Eszter nevű és kinézetű csajt keres..Mondom Neki,Te én végig nem Eszter nevű sem kinézetű nem voltam és Nem is Leszek! Ment a levesbe mindkettő :))

Hiába írtak 900-an 1 hét alatt(/társkereső oldalak)...leszűkítve a kört sikerült ezt a két szerencsétlent kifognom :DDD :')))

Hidd el itt hiába van "kínálat" egy forintot nem ér..

Vidéken szerintem jobb pasik vannak ezektől..csak az a baj,h nagyon messze :S.Amiket láttam neten,azok ütötték a mércét..,de itt amik vannak Pesten..ezek nem férfiak..még a kinézetük sem..és akkor olyan pofátlanok,meg bulisak,hogy nem igaz..Tisztelet a kivételnek..

2013. júl. 22. 09:47
 18/32 A kérdező kommentje:
Kár :(((
2013. júl. 22. 09:48
 19/32 anonim ***** válasza:

"Eszter nevű és kinézetű csajt keres.." Úristen... ilyen ember létezik? :)

Lehet hogy pasikból jobb a felhozatal vidéken, csajokból meg inkább Pesten. Legalábbis a társkeresők alapján. :)

Szerencsére csak néha tör rám ez a nagy társkeresés, aztán majd megnyugszok és újra nem érdekel a dolog :)

2013. júl. 22. 10:15
 20/32 anonim ***** válasza:

Ez a két randi nagyon kevés! Nekem volt olyan hetem, amikor ennél több volt. Nagyon sok bolond lánnyal találkoztam, de azt legalább egyre jobban megtudtam, hogy kit keresek. Ha a profilja alapján volt benne valami vonzó, akkor írtam neki, találkoztunk.

Szerintem te is egy Esztert keresel, csak nem mondod ki. (Érteni, nem félre érteni!)

2013. júl. 22. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!