Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet melyik társkeresőn megtalálni egy Társat? Mert amiken voltam azok mind szörnyűek. Csak családos emberekkel meg elkelt pasikkal van tele. Egyedülállóként adják elő magukat. A többit már nem is sorolom.
összesen két!!! emberrel találkoztam anno az összes társkeresőről..de abból az egyik egy képére sem hasonlított a 20-ból :))) A másik meg az előző barátnőjét emlegette folyamatosan nekem.Meg elkezdi,h Ő Eszter nevű és kinézetű csajt keres..Mondom Neki,Te én végig nem Eszter nevű sem kinézetű nem voltam és Nem is Leszek! Ment a levesbe mindkettő :))
Hiába írtak 900-an 1 hét alatt(/társkereső oldalak)...leszűkítve a kört sikerült ezt a két szerencsétlent kifognom :DDD :')))
Hidd el itt hiába van "kínálat" egy forintot nem ér..
Vidéken szerintem jobb pasik vannak ezektől..csak az a baj,h nagyon messze :S.Amiket láttam neten,azok ütötték a mércét..,de itt amik vannak Pesten..ezek nem férfiak..még a kinézetük sem..és akkor olyan pofátlanok,meg bulisak,hogy nem igaz..Tisztelet a kivételnek..
"Eszter nevű és kinézetű csajt keres.." Úristen... ilyen ember létezik? :)
Lehet hogy pasikból jobb a felhozatal vidéken, csajokból meg inkább Pesten. Legalábbis a társkeresők alapján. :)
Szerencsére csak néha tör rám ez a nagy társkeresés, aztán majd megnyugszok és újra nem érdekel a dolog :)
Ez a két randi nagyon kevés! Nekem volt olyan hetem, amikor ennél több volt. Nagyon sok bolond lánnyal találkoztam, de azt legalább egyre jobban megtudtam, hogy kit keresek. Ha a profilja alapján volt benne valami vonzó, akkor írtam neki, találkoztunk.
Szerintem te is egy Esztert keresel, csak nem mondod ki. (Érteni, nem félre érteni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!