Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mindenki ellenünk van?
Figyelt kérdés
Mostani barátommal párhónapja vagyunk együtt de mindketten érezzük , hogy ez más mint egy e korban lévő kapcsolat szokott. Szeretjük egymást mindennél jobban. De rengetegen ellene vannak. főleg ellenem. A legjobb barátja főleg. Ő volt aki szórakozott velem fél évig most meg , hogy együtt vagyok barátommal folyamatosan támad. Hogy mindennek én vagyok az oka, hogy elgyengítem a barátom (az ő legjobb barátját) hogy biztos irányítom meg hasonlók. Ebből egy se igaz soha semmit nem szabtam meg barátomnak... Most meg barátom anyukája is panaszkodik pont annak a srác anyjának , hogy keveset van otthon a fia.. Pedig max nyáron tudunk sokat együtt lenni és ígyis náluk vagyunk ugyhogy nemértem miért lenne keveset... ahogy elkezdődik a tanév kb 1 óránk lesz együtt mert érettségi év... Nemtudom mit tegyek már. Úgyse tud senki közénk állni de rossz érzés , hogy támadnak... :(2013. júl. 20. 11:31
1/4 anonim válasza:
Figyelj. Én is voltam igy barátnőmmel. Annyi a tanulság nekem belőle hogy ha szeretsz valakit ki kell állnod mellete. De néha hallgatni kell másra is. De csak arra halgass akiben megbizol. Mert ő tudja milyen vagy, és hogy milyen voltál. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Akik ellenem vannak azok nem szeretnek mármint tudom hogy nemakarnak jót. a barátaim és a családom látja hogy mennyire jót tesz nekem a barátom. és neki is a mamája meg anyuja is szeret csak most félnek h túlsok időt lesz velem. Leginkább a barátom exe meg a legjobb barátja aki az én exem na nekik nemtetszik a dolog...
2013. júl. 20. 12:53
3/4 Angica0901 válasza:
A barát féltékeny, mert amikor egy nő belép a képbe, akkor nyilván a barátnővel szeretne együtt lenni, és kicsit háttérbe szorulnak a barátok. Nyilván az újdonság erejével hatsz a barátod életében, ahogy Ő is a Tiédben, ezért folyton együtt akartok lenni. Ilyenkor semmi más nem számít. Az anyós téma.... hát igazából a párodnak szerintem még kellemetlenebb, mint Neked, mert szerintem Őt eleget oltogatja ellened a "kedves" mama, amikor te nem hallod is. Két tűz közé szorul. Az ilyenekkel sajnos sokat nem tudsz kezdeni. Vagy tűrsz és túlélitek, vagy rámehet a kapcsolat :(. Nekem egyszer volt részem kellemetlen anyósban, és egy kellemetlen nővérben, hát elég volt. Talán egy évig bírtuk.
4/4 A kérdező kommentje:
De az anyukája is állítólag szeret. Ő akarta hogy menjek majd megint szerbiába barátommal meg lebassza barátomat ha nem velem van este . De ezért nemértem , hogy mi is van... :/
2013. júl. 21. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!