Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nehéz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok focizok kondizok 178 cm vagyok kockahasam van és van egy lány akit 6 éve ismerek teljesen bele vagyok esve jóban vagyunk jókat beszélünk. Egyszerüen nem tudom elmondani neki hogy mit érzek iránta mert nem merem félek ha bevallom es elcseszem mindennek vege !! Legjobb barátomnak sem mondom el mert kiröhögne vagy ezt se tudom elmondani.

. Más csajokkal jövök össze de csak ő jár a fejembe egyébként jártam vele régebben és én szakítottam vele mert épp más csaj jött a képbe.. Azóta kibékültünk. Akkora marha vagyok hogy legszivesebben leugranék a 8 ról felhagyva mindennel. Más csajjal könnyű de vele egész más. Ez az érzés szakításunk után 5hónappal jött elő. Másfél éve bele vagyok esve... Mikor más sráccal fotózkodik (nem jar meg) de egyszerűen az is olyan mintha tőrt döfnének a szívembe. Ha bele gondolok hogy pár éve enyém volt az a lány akibe most teljesen bele vagyok zúgva és nem vettem ezt észre hogy ő kell nekem.. MEgőrülök !!! Azt a csajt veszem le a lábáról akit szeretnék de őt nem tudom visszakapni.... Erős vagyok fizikailag és szellemileg is de ha valaki mással fog járni vége az életemnek összetörök. Felhagyok mindennel minden kemény munkámmal a kemény edzéssel, tanulással, bulizással nem lesz kedvem semmihez jelentéktelenné válik számomra minden ami egykor a legfontosabb volt ha elveszítem őt!! :S:/ Van önbizalmam mindenki előtt csak előtte nincs, mert mindennél jobban szeretem !!!!!!!!!

2013. júl. 19. 01:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
már haveromnak is leírtam ő is tanácstalan teljesen...
2013. júl. 21. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!