Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy soha senki sem lenne képes annyira tenni egy kapcsolatért, mint én (? )
...és ez elszomorít, mert így mindig többet fog nekem jelenteni a szerelem, a kapcsolat, a másik fél, mint neki.
Volt már, hogy e gondolatmenet után arra a következtetésre jutottam, hogy egyedül kéne maradnom örökre, de rájövök mindig, hogy szükségem van egy társra, akit szerethetek, így ez lehetetlen...
Lehet meg kéne halnom :(
L
Én is így érzek. Bár én még csak a barátság terén tapasztalhattam meg.
De én hiszek benne, hogy ha igaz társra lelsz, ezzel nem lesz probléma! Nem szabad feladni, mert talán sok békát kell még megcsókolnod, mire felleled a herceged (a béka itt most nem a külsőt illeti), de akkor mindez semmi, mert megérte azért az egyért!
Én a barátság terén is nagyon odaadó vagyok, de sokan nem értékelik, nem kapok cserébe szinte semmit. De úgy gondolom, ők nem lesznek örökké a barátaim, ők még nem az igaziak. De nem is baj, majd később megtalálom a valódi barátokat, addig pedig a mostaniakkal érzem jól magam, ahogy lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!