Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hiszem magamról azt, hogy azért nincs velem "senki" mert nem vagyok képes mindent megadni?
Nekem a felsoroltak közül csak egy bajom lenne veled: hogy nem dolgozol.
Nem kell hogy kocsid legyed, saját lakásod meg tv meg mittudomén, de hogy nincs munkád... Na az baj.
Azt hiszed a nők arra vágynak hogy eltartsanak egy férfit? Hogy lehet így közös jövőt tervezni? Én is dolgozom és ugyanezt várom el a páromtól is. A láblógatós férfiakat senki sem szereti.
Ti milyen helyen éltek hogy azt hiszitek már a gimnazistáknak is saját kocsijuk van?? Valami újgazdag környéken vagy hol?
Kérdező te gimis vagy. A korodbeli csajokat a kinézeted érdekli(testalkat, öltözködés) és másodsorban a személyiséged. NEm pedig hogy van-e kocsid, lakásod meg egyebek. Egy tizenéves lány még nem a jövőjét akarja megalapozni. Aztán 30 felé majd ez változni fog.
Idősebb lányoknál meg persze hogy kevesebb az esélyed. Ha téged kiöhögnek egy 15 évessel, akkor a 24 éves csajt is kiröhögik veled. Erre még nem gondoltál?
Tény, hogy sok pénzzel, jó autóval könnyű csajozni, de leginkább azért, mert önbizalmat ad, nem kel bizonygatnod, hogy te vagy a főnyeremény.
De gimis lányokat két szép szóval is fel lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!