Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan hiszem magamról azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hiszem magamról azt, hogy azért nincs velem "senki" mert nem vagyok képes mindent megadni?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a korombeli (17-18-19) éves lányok/nőknek az a lényeg hogy legyen aki elpénzeli őket és legyen kocsi a kis fenekük alatt. Ha összejövök egy 15 évessel meg csak nevetnek hogy miért olyan fiatallal lövök össze, de ők azt nem figyelik hogy 24 25 évesekkel vannak tehát semmi különbség sincs a 2 dolog között. Mivel nincs jogsim, sem saját, autóm csak motorom, és nincs munkám ez nagyrészt kizárja ezek szerint hogy egy velem egyidős, érettebb lánnyal legyek együtt? Mert nagyon úgy néz ki hogy igen...
2013. júl. 1. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel úgy érzed, hogy csak akkor tudsz megszerezni és megtartani egy lányt, ha a fenti feltételek teljesülnek, ezért neked most tényleg nem fog sikerülni. Vagy vársz még pár évet vagy elhiszed magadról ezek nélkül is érsz valamit.
2013. júl. 1. 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én ezzel a felfogással nem nevezném a veled egyidős lányokat érettnek. Érett nem a korától lesz valaki hanem a gondolkodásától. Lehet valaki még 30 évesen is éretlen. Egy érett nőnek nem csak a kocsi meg a pénz kell hanem a törődés a szeretet. Keress olyat.
2013. júl. 1. 09:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ugy gondolom nálam ez az oka. Kevés vagyok...rájönnek, hogy vannak sokkal jobbak is nálam.
2013. júl. 1. 09:40
 4/11 A kérdező kommentje:
#2: Ahhoz képest segg hülyék.
2013. júl. 1. 09:43
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a felsoroltak közül csak egy bajom lenne veled: hogy nem dolgozol.

Nem kell hogy kocsid legyed, saját lakásod meg tv meg mittudomén, de hogy nincs munkád... Na az baj.

Azt hiszed a nők arra vágynak hogy eltartsanak egy férfit? Hogy lehet így közös jövőt tervezni? Én is dolgozom és ugyanezt várom el a páromtól is. A láblógatós férfiakat senki sem szereti.

2013. júl. 1. 10:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Most fogok végezni a gimnáziumban, mit vártál?
2013. júl. 1. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Bizony kedves kérdező, ezért van olyan rengeteg sok pasi szingli manapság, mert kevesek a lányok elvárásaihoz. Míg egy tizenéves lánynak elég ha csak van jogsija és egy Suzukija vagy rosszabb autója egy pasinak, addig egy 25 feletti lány már elvárja azt is, hogy ne csak munkahelyed legyen, hanem viszonylag zsíros munkahelyed (legalább 150 nettó), jóféle autó (alap egy 3-4 milliós Opel, Peugeot, Citroen stb), meg legalább egy saját 10-12 milliós panel. Innen kezdődik az, hogy pasi vagy-e a szemükben vagy sem. Mondom ezt úgy, hogy 27 vagyok, van rendes munkahelyem (115 nettó vidéken), kis autóm, lakás nuku. Mégis nincs párom, akárhogyan is próbálkozom. A körülöttem élő kolléganőknek vagy csak szimplán más elfogadható 25 feletti nők 90%-ának legalább olyan pasija van, mint amit már az előbb felvázoltam. De abszolút nem ritka körülöttem itt vidéken az, hogy a pasinak 50 milliós lakása, 8 milliós autója, sok diplomája és mellé nettó 3-4-500 ezres fizetése van. Mindez vidéken! Szerintem a fővárosban ez rosszabb lehet. Van persze olyan lepukkant pár is, mint akinek olyan pasija van, mint én, na őket kiközösítik, szinte nomádnak tekintik. Ezt pedig nem azért írtam, hogy elkeserítselek, hanem felnyissam a szemedet (mivel a lányok 80% a úgyis azt fogja mondani, hogy nem számít ha jó egy pasi anyagilag, de ha kimész az útra pont fordítva lesz ez, 80% uk igenis igényli a pasi nagyfokú családfenntartó szerepét), hanem hogy szedd össze a tökeidet és te is válj olyanná, mint ezek.
2013. júl. 1. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Ti milyen helyen éltek hogy azt hiszitek már a gimnazistáknak is saját kocsijuk van?? Valami újgazdag környéken vagy hol?

Kérdező te gimis vagy. A korodbeli csajokat a kinézeted érdekli(testalkat, öltözködés) és másodsorban a személyiséged. NEm pedig hogy van-e kocsid, lakásod meg egyebek. Egy tizenéves lány még nem a jövőjét akarja megalapozni. Aztán 30 felé majd ez változni fog.

Idősebb lányoknál meg persze hogy kevesebb az esélyed. Ha téged kiöhögnek egy 15 évessel, akkor a 24 éves csajt is kiröhögik veled. Erre még nem gondoltál?

2013. júl. 1. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Tény, hogy sok pénzzel, jó autóval könnyű csajozni, de leginkább azért, mert önbizalmat ad, nem kel bizonygatnod, hogy te vagy a főnyeremény.

De gimis lányokat két szép szóval is fel lehet szedni.

2013. júl. 1. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
De lehet nem néz ki olyan jól a kedves kérdező, ilyenkor akarva akaratlanul is ezt kompenzálnia kell valamivel. Ezt pedig csak jó kisugárzással, magabiztossággal, jó humorral, dumával lehet. Ezeknek pedig egyik adaléka, sőt sokszor mozgatórugója a sok pénz. Mármint a magabiztosságnak. Tudat alatt is képes azt adni egy embernek (persze nem mindenkinek).
2013. júl. 3. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!