Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy ilyen dolgokat "várok" el a barátnőmtől?
Sziasztok!
17 éves fiú múltam, 9 hónapja vagyunk együtt, első barátnőm és szeretem, de úgy, hogy azt el sem tudom mondani!
Talán kicsit gyerekes vagyok, de igazságtalannak érzem amiket néha csinál.
Hát például mikor találkozunk és fiú "haverjával" van én köszönök nekik és ahelyett, hogy megpuszilna,átölelne, megcsókolna, kb. rám sem néz csak beszél tovább ahhoz a sráchoz... akár akkor is mikor egy hétig nem látjuk egymást... egyszer mikor így volt megöleltem és a reakció "Ne most, nem látod, hogy beszélek xy-hoz?! " Én ha bárkivel beszélek és megpillantom, elkezdek sietni hozzá, akár jön velem az akivel eddig mentem akár nem, megyek és megölelem...
Vagy mikor például chatelek vele, én mikor végre jön azonnal elköszönök mindenkitől, hogy ne várakoztassam meg, ő meg mindig megvárakoztat, mert ennek meg annak a fiúnak ír... ezt sem szeretem, beszéljen velük mikor nem vagyok ott, ne engem várakoztasson meg emiatt...
Megadtuk egymásnak a jelszavunkat, és például (nem is egyszer, szóval biztos nem lehet az, hogy pont akkor nem volt álmos)
Szóval mikor velem beszélget hirtelen 9 kor, vagy legkésőbb 11 kor (este értelemszerűen este) álmos lesz, de más pasasokkal akár reggelig is beszélget (ugyanúgy chaten) de nekem már mondja, hogy alig lát ez meg az...
Szóval ha ezeket nem csinálná, vagy velem is elbeszélgetne sokáig stb., baj ha ilyen elvárásaim vannak? (lennének)
NAGYON szeretem őt...
Köszönöm a kulturált véleménynyilvánítást!
Bélabának meg köszönöm, hogy nem "féltékeny k*csögözött" vagy valami egyéb nyalánkság! :)
Mindenkit pozitívan értékeltem!
Te szereted nagyon, ő nem, csak el van Veled
más érdekli már, szóval ne az érzelmeidre hallgassál, hanem az eszedre, sajnálom N
egyetértek, sajnos nem érdekled, kicsit lehettél volna vele lazább és leszaromabb, az elején kell megnevelni :D természetesen szeretheted, csak ne minden egyes percbe mondogasd neki és éreztesd, néha játszd el vele, hogy ő neki meg kell küzdenie érted! mondjuk már sajnos rég rossz, ha ilyeneket kell csinálni :(
19/F
Változtasd meg a jelszavadat és mondd, hogy változtassa meg ő is. Egy kapcsolatban is van privát szféra. Biztos vagyok benne, hogy ő hisztizne, ha másokkal chatelnél egész éjszaka.
A viselkedéséből úgy tűnik, hogy azonnal le fog cserélni, ha lesz rá alkalma. Ebben a korban a lányok többsége még alkalmatlan komoly kapcsolatra.
Ismerkedj más lányokkal is! Rá fogsz jönni, hogy vannak sokkal szerethetőbb lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!