Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » BOLDOG házasok! Éreztétek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BOLDOG házasok! Éreztétek már akár hónapokra is, hogy nem bírjátok tovább párotok mellett, nem szeretitek már őt?

Figyelt kérdés

Elmúlt ez a rossz érzés? Visszatért minden a régi kerékvágásba?

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 12. 07:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10-es!

Költözzetek el, és töröljétek magatokat face-ről. Telefonszámot is lehet cserélni. Kezdjetek új életet!

2013. júl. 12. 09:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
házasként a véleményem: hullámvölgy. lent is, fent is. ha igazán szeretsz valakit és viszont szeret, akkor kibírjátok. ha meg nem... az hamarosan kiderül.
2013. júl. 12. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Törpilla:

Ha házasok lettek volna, vagy lenne közös gyerek, akkor persze másképp állnék a dologhoz. De mivel tudom, hogy azért dobta ki, mert sokat ivott, és rajta kapta drogozni is a csajt, ezért utálom, hogy folyton belekeveredik valamilyen módon az életünkbe. Nagyon szeretem a páromat, de néha már tök kivagyok idegileg ettől. Ez az egy dolog ami miatt olykor veszekszünk, és minél többet, annál jobban utálom az egészet. Az is kiderült, hogy a kedves apuka nagyon sok pénzzel tartozik a páromnak, de mondtam neki, hogy hagyja a fenébe, csak már húzzanak a retekbe, nem akarok már róluk hallani. Most én vagyok, velem van, engem szeret, nem akarok állandóan az ex problémáival és családjával foglalkozni. Néha haragszom a páromra is, hogy miért nem vet ennek véget.

2013. júl. 12. 09:31
 14/21 anonim ***** válasza:

4-essel értek egyet! Majdnem 3 éve vagyok házasságban, és néha elszakad a húr, mint például egy hónapja...Mondtam, hogy én ezt nem bírom tovább (kötöttségek), és élni akarok...

Aztán megbeszéltem a Párommal, hogy rendben, lazítsunk a dolgokon...azóta boldogabb vagyok, mint valaha, és szerelmesebb is :) Magától rendeződtek a dolgok idővel, mióta kicsit lazítottunk a körülményeken, és nem görcsölünk :))

A házasságban mindig vannak hullámvölgyek...kérdés az, hogy mennyire tudja a pár ezt áthidalni: kommunikáció, türelem, kompromisszumok :)

2013. júl. 12. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, szenvedtünk kb. 1 évet így, aztán elváltunk.

A mostani kapcsolatomban is vannak olyan pillanatok, amikor nem minden tökéletes és felmerül bennem a szakítás. De egészen más a két szituáció és van egy nagyon lényeges eltérés. Az exemnél akkor voltam jó kedvű, amikor nem volt velem. Amint megjelent elöntött a "meddig bírom vele". Most meg néha forrok magamban, de amint találkozunk már csak arra tudok gondolni, hogy szeretem ezt a nőt.

2013. júl. 12. 09:59
 16/21 anonim ***** válasza:

13-as

Pedig ezt meg kell oldanotok, mert nem lesz jó vége. Mindenképp beszélj a pároddal, és kérd meg, hogy válsszon, mert te ezt már nem bírod. Ne veszekedj vele, csak higgadtan beszéljétek meg.

Lehet, hogy még mindig az exét szereti. Ez esetben inkább keress mást, mert feleslegesen raboljátok egymás idejét.

2013. júl. 12. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi öt éve élünk együtt, hónapokig tartó ilyen érzés még nem fordult elő. Olyan történt már, hogy jól összevesztünk és több óráig úgy éreztük, hogy na, most besokalltunk, de olyan, hogy ne szerettem volna, vagy úgy éreztem volna, hogy nem szeretem, nálam még nem és úgy tudom, nála sem.

Ezek után a viták után mindig visszatért minden a régi kerékvágásba, sőt talán ezek után kicsit jobban is értékeltük egymást.

2013. júl. 12. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:
17-es. Igen nálunk is mindig jobb lett utána, mint előtte bármikor.
2013. júl. 12. 12:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Voltam sokszor igy...amikor igérte ellenére lement inni, minden egyes alkalommal egy kicsit halványodott az érzelem...sokszor mondtam hogy elég volt...
2013. júl. 20. 21:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Több mint 3 éve vagyok a férjemmel, 1,5 éve házasságban, sosem éreztem, hogy nem bírom mellette. Szeretem:) és ez inkább csak erősödött az évek alatt. Nem volt könnyű egy bizonyos dolgon túl lenni, de kibírta a kapcsolatunk, nem törte meg a szerelmünket:)

27/N

2013. aug. 9. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!