Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eleinte teljesen jól ment a testiség köztünk, majd később kiderült, hogy egy hónap után megcsalt, megbocsátottam, elfelejtettem a történteket, hiszen akkor nem gondolt komolyan engem.
Szeretjük egymást, de az idők során mintha a testiség (szex) kimaradna az életünkből, nagyon ritkán történik meg, holott amikor nem voltunk együtt mindketten szinte hiperaktívak voltunk (barátságból fordult át szerelembe a dolog, lelki társam volt, mindent megosztottunk egymással). A visszajelzések alapján nem volt rám panasz, de sokszor nem érzem magam nőnek a párom mellett, és elmegy a kedvem az egész szeretkezéstől vagy nem tudom átélni úgy ahogy régebben. Legutóbb amikor bújtam hozzá, egyértelműen utaltam, hogy mit akarok, erre azt kaptam, hogy azért akarok most szeretkezni, mert nem tudok aludni? Mintha egy begyepesedett nyugdíjas házaspár lennénk. Ha történik is valami, mindig ugyanúgy, és csak én kezdeményezek.
Igazából a családjában is vannak zűrök, állandóan miattuk van a feszültség, gondolom ez is kihat a magánéletünkre.
Segítsetek! Ötleteket várok, véleményeket, ti hogyan oldanátok meg ezt a problémát?
azzal van a baj, hogy rákérdeztem, hogy minden oké-e ezen a téren és azt mondja hogy igen. De mégis olyan más, mintha nem kívánnánk egymást (?)
Szégyen nem szégyen az előző kapcsolatomban a lábam is beleremegett olyan jó volt, míg jelenleg inkább alszunk egymás mellett.
Lehet h hülyeséget írok de azt mondod h lelki társak voltatok/vagytok és mindent megbeszéltetek, szóval mindent tudtok a másikról, talán nincs már semmi izgalom/új..
Olyan dolgokat kellene csináljatok amit eddig még soha, és itt nem feltétlenül az ágyban történő dolgokra gondolok feltéve ha nem csak arra hat ki a kérdésed. Szóval lehet h más dolgok vissza hozzák a szikrát.
Megcsalás nekem is eszembe jutott.
Esetleg valami komoly problémája van, ami kihat a nemi életére.
Ehhez kevés az információ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!