Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a pasinak tetszem akkor meg fogja kérdezni, hogy járjunk-e?

Figyelt kérdés
Egyik oszt.társam facebookon bevallota h tetszem neki és szivecskéket küldünk egymásnak. Van rá esély h megkérdezi akarok-e vele járni?

2013. júl. 10. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
ma már nem garancia az életbiztosítás
2013. júl. 10. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
......?
2013. júl. 10. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok :d hát úgy értettem, hogy az ilyen szivecske meg ilyen olyan üzenetek, sőt a szavak mögött se biztos, hogy hiteles hozzáállás van..
2013. júl. 10. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést sosem tettem fel. (Pedig házas is voltam.)
2013. júl. 11. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Előzőnek: ha most arra céloz h az majd jön magától akkor értem, na de mi van ha se én se ő nem meri megkérdezni?

És ha megkérdezi egyszer mit mondjak rá, erre nem lehet egy ok-al válaszolni

2013. júl. 11. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a lány aki nekem tetszik annak nem szívesen mondanám.
2013. júl. 11. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Arra céloztam, hogy ez a kérdés a lányok, és főként a tini lányok fejében merül fel. Valójában ezt a kérdést nem kell feltenni. Ha nekem valaki tetszik, akkor elhívom mindenféle eseményre és ha jön, akkor megismerjük egymást. Ha több ilyen randi után is van kedvem elhívni és ő el is jön, akkor már járunk.

A "járunk-e" kérdés egyenlő a "tetszem-e" kérdéssel. Ha a lány eljön valamelyik meghívásomra, akkor biztosan nem undorodik tőlem. És ennyi pont' elég. Az sem baj, ha nem tetszem neki, de valamiért érdekeljem annyira, hogy igent mind a meghívásra. Utána már az én dolgom elcsavarni a fejét.

2013. júl. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!