Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a pasinak? 16/L
Figyelt kérdés
Ha valakit érdekel írjon privátban, mert nem szeretném kiírni =(2012. ápr. 30. 19:05
3/10 anonim válasza:
Én írtam privát üzenetet, és sztem nem az volt itt a kérés hogy mindenki írja ki hogy "jöhet" :)
4/10 anonim válasza:
egyszerűbb ide simán beírni :D aztán meg majd elküldi....
első voltam
6/10 anonim válasza:
Szerintem vagy a mostani barátnője mellé kellesz neki vagy őt dobja és téged csúnya szóval mondva "beújít". Az ilyen fiúktól meg nem kell mást várni... ha a mostani lánnyal ezt csinálta akkor lehet tőled is találna magának szebb-jobb, könnyebben becserkészhetőt és akkor ezt veled játszaná el. Én nem mennék bele az fix!
7/10 anonim válasza:
veled is eljátszaná*
így akartam írni
8/10 A kérdező kommentje:
De én csókoltam meg, nem ő engem! =/
2012. ápr. 30. 20:29
9/10 anonim válasza:
Az szerintem lényegtelen. Így legalább tudja, hogy oda vagy érte és sima ügy lenne téged "meghodítani" vagy épp átb.szni utána pedig megb.szni. Bocsi a szavakért.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem értem, akk mostantól tökös leszek :D
2012. ápr. 30. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!