Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 23 éves miért kínlódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves miért kínlódik egy 16 évesért?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy egyik ismerősöm egy 16 éves kislány hajtogat, akit egy társkeresőn ismert meg. Össze is jöttek, pár 100 km távolságra laknak egymástól, ritkán találkoznak. Elvileg szeretik egymást, de a csaj mostanában inkább lekoptatja a pasit, holott otthon már be is mutatta a srácot. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy manapság miért ragadnak le a pasik ennyire és így szinte kislányoknál? (nem pedofil a srác, az ilyen jellegű hozzászólásokból nem kérek)

2013. júl. 10. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy lehet szerelmes belé, miért ne?
2013. júl. 10. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Miért írsz magadról E/3-ban?
2013. júl. 10. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
könnyebb megkapni egy olcsó kis csitrit, mint egy vele egykorú érett nőt !! Ennyi;))
2013. júl. 10. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
De, pedofil a srác.
2013. júl. 10. 16:31
 5/10 A kérdező kommentje:
az E/3 itt nem én lennék :)
2013. júl. 10. 16:31
 6/10 A kérdező kommentje:
értem, hogy szereti, szerethetik is egymást, ezzel nincs probléma, csak manapság ez érthetetlen, hogy egy huszonéves sportos pasi miért pazarolja az idejét ennyire fiatal lányokra, holott sokkal érettebbeket is meghódíthatna.
2013. júl. 10. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ő tetszett neki, ennyi, az a 7 év még nem is nagy különbség, voltosztálytársam 17 évesen jött össze az akkor 30 éves pasijával, ennek már több mint 3 éve és azota is eggyütt vannak.
2013. júl. 10. 16:42
 8/10 Emberek ***** válasza:

"csak manapság ez érthetetlen, hogy egy huszonéves sportos pasi miért pazarolja az idejét ennyire fiatal lányokra, holott sokkal érettebbeket is meghódíthatna."

miért is érthetetlen?? tudod több oka is lehet, hogy fiatalabbakkal kezdeményeznek:

1. túl lusták az ismerkedéshez

2. nem elég tökösek, hogy saját korcsoportba kezdeményezzenek

3. gyerekesen gondolkoznak/viselkednek

4. csak megfektetni kell nekik stb.

(tiszteletem a kivételeknek!)

egyébként meg a haverod magánélete azt csinál amit akar.

2013. júl. 10. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:

nem tudom, én szóba se állnák egy 16-17 évessel xd szégyen :D

azért a sok apakomplexusos beteg ribi 100xor gázabb mint ez

2013. júl. 10. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:

PokerDwarf! Te egyre gyökérebb vagy! Magadból indulsz ki? Egyébként a lány 16 éves nem pedig 6!

Simán van ennyi különbség az érettség tekintetében fiú és lány között mint a fenti korkülönbség. És egy 16 éves lány egyáltalán nem kislány. Érett, fejlett, huszonéveseket megszégyenítő szépségű lehet! Én csak a több 100 km-t nem értem.

2013. júl. 11. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!