Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szereti a barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szereti a barátnőjét? Lent

Figyelt kérdés
Egy fiúval beszélgetek kb. 3 hónapja. Pénteken egy buliba összefutottunk és kavartunk. Barátnőjével 8 hónapja vannak együtt. Azt mondta mindennél jobban szereti. De akkor hogy tudta megcsalni? Szerintetek szereti? A fiúval viszont összejönnék.. Mit csináljak? Tudassam vele vagy ne?:/

2013. júl. 9. 04:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Állj, Állj, Állj.

Miért mentél bele

Ha ezek tudatában

Te is részt vettél?

2013. júl. 9. 04:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha csaja van mit állsz le vele kavarni -.-"
2013. júl. 9. 04:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Gondolom, ha nem akarta volna , nem tette volna , nem? :)

Két ember kell mindenhez...

2013. júl. 9. 04:16
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Elárulok egy nagy titkot, a legtöbb pasi simán megcsalja a barátnőjét, amellett, hogy meg van róla győződve, hogy szereti és nem akarja elhagyni.

Sok szenvedéstől megkíméled magad, ha ezt szem előtt tartod.

2013. júl. 9. 05:31
 5/8 Lilith1994 ***** válasza:
Értem én hogy két ember kell az ilyenhez, DE minek kezdesz ki vele? Szállj magadba.... -.-'
2013. júl. 9. 06:41
 6/8 zoliba' ***** válasza:
mi az hogy kavartatok? Együtt főztetek? Miért akarod őket szétszedni? Takarodj ki a képből,keress magadnak mást.
2013. júl. 9. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolj csak bele a barátnője helyzetébe! Mi lenne ha szeretnél valakit és megcsalna? Hogy éreznéd magad?

Ráadásul ha már megtette, még meg is fogja. Veled is megfogja tenni és másokkal is.

Engem is megcsalt egyszer a barátom, ráadásul az egyik VOLT legjobb barátnőmmel. Képzelheted. Mikor megláttam a lányt konkrétan rátámadtam. A barátomnak viszont adtam még egy esélyt, úgy látszik szeretne vele élni, de még mindig nem bizok meg benne teljesen.

2013. júl. 9. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha eleve tudod ,hogy van barátnője van még őr a képeden leállni vele kavarni?? te is aztán jó fej vagy.

csak akkor ne csodálkozz amikor majd neked lesz barátod és egy harmadik ember szépen beleavatkozik.

Rohadt jól fog esni. Így másszál e más kapcsolatába.

És ha azt mondanád ,hogy ő kezdte akkor inkább megmondhattad volna neki ,hogy ő is igazán jó arc ,hogy a barátnője mellett vele flörtöl.

Megérdemelnétek egymást de csak azután , hogy szakítanak. Addig sztem tabu a pasi.

De a te dolgod -.-"

2013. júl. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!