Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pár napja elkezdtem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja elkezdtem itt beszélgetni egy sráccal. Nem láttunk egymásról még képet, de nekem nagyon szimpatikus, és. Kezdem megszeretni. Az a baj, hogy elég messzelakik tőlem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 00:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10-es zavar, hogy nem az emberek közé tartozom? :D
2013. júl. 9. 00:55
 12/18 anonim ***** válasza:

#9-es én is kérek tippet :D

lökjed :D

2013. júl. 9. 00:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Írd le privibe a nevét én elég rég óta vagy ok fenn itt gyk n és nagyon sokmindenkit ismerek és elmondom ha tudom hogy mien
2013. júl. 9. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:

#11- es,nem-ee?!

Nem zavar,kiscsá.:)

2013. júl. 9. 01:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nem kell a tuti tipp? Ha rám írsz elárulom
2013. júl. 9. 01:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Semmiképp se hagoztasd minden beszélgetésnél, hogy milyen messze laktok egymástól, 2. ha úgy van, lehív (bár első randi mindenképp hozzád közelebb legyen) akkor szerintem tedd meg, hogy te is lemész hozzá, majd esetleg bemutatja a környéket...

Igazából azokat írtam le, amik visszataszítottak egy csajban aki nem a szomszédfaluban lakott(elvárta, hogy mindig én menjek csak hozzá/felé)...

Sok sikert! 18/f

2013. júl. 9. 01:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

1. Nos... nem írom le a nevét. Még véletlenül se.

2. Úgy gondolom egy tuti tippet itt is meg lehet osztani. Hátha valaki más is hasznát veszi.

:)

2013. júl. 9. 09:49
 18/18 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám...:/
2013. júl. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!