Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz, ha mindig én írok rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha mindig én írok rá a fiúra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tetszem neki... El is hívott randira... Bevallotta, hogy tetszem neki. De mindig én írok rá (facebookon).. Ez gáz? Mert szerintem tök furi, hogy tök jókat dumálunk, meg minden, de nekem kell rá írnom, hogy legyen valami...

14/L.

2013. júl. 8. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2013. júl. 8. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, kicsit tapadás a részedről.1x-2x ő is kezdeményezhet,ha valóban akar tőled vmit.
2013. júl. 8. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
biztos félénk egy kicsit, habár nemtudom minek.. valami kis defektje mindenkinek van
2013. júl. 8. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem hagysz neki időt kezdeményezésre, mert megelőzöd mindig, akkor sosem tudod meg, hogy mit tenne meg magától. Engem azért érdekelne. :)
2013. júl. 8. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Néha szokott ő is... De csak ritkán...
2013. júl. 8. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:

velem is igy van csak nem vallotuk h tetszünk egymásnak, meg nem hívott randira.

havonta 1x irok rá. várom h egyszer összeszeddje magát és ő irjon. szval irj rá néha de adj neki esélyt h irjon

2013. júl. 9. 16:54
 7/7 frocor válasza:
Egyáltalán nem gáz. figyelj, hogy ne yomulj rá túlságosan, néha adj esélyt hogy ő is írjon ;)
2013. júl. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!