Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetnék? Mit tegyek? Többi lent
ez szép történet és elgondolkodtató.
oké hogy stabil a mostani kapcsolatod, de az igazán felszabadultat választanám a helyedben !! :)
akivel jó mindenhogy, vicces, megnevettet, hiába nem olyan családból származik , nem kell hasonlítani egymásra, ez így szép :)
aki mellett érzed hogy a szíved is boldog és biztonságban vagy azt válaszd, aki szeret megérti! beszélj az exeddel.
mert ahogy írsz róla azt mutatja hogy szereted.
Ha nem érzed 100%-ig, hogy mellette a helyed, akkor szerintem ez önzőség. Ne azért legyél vele, mert ő jobb hozzád, vagy mert stabilabb a kapcsolat. Néha kell egy kis őrültség.:) És az 'idő segít' közhely, egy baromság. Legalábbis nekem soha semmiben nem segített.
Az meg, hogy ki milyen családból származik, teljesen mindegy szerintem. A barátom családja és az én családom sem egyforma, sőt .. Sokszor próbáltak szétválasztani minket, de ha szereted működni fog, tenni kell érte.:)
L/19
ahogy azt előbb írtad.. 'labilis vagyok'
akkor érzed h vmi így nem okés nem ?
beszélj a mostani pároddal h le szeretnéd rendezni az exeddel a kapcsolatodat, megérti
beszélj az exeddel, és ha megint minden oly an jó és ő is érzi meg minden , ne hagyjátok ott egymást .. e fordítsatok hátat egymásnak ha ti összeilletek! ez a legnagyobb hiba mikor van két ember aki nagyon passzol, boldogtalanul él mind a kettő egymás nélkül.
ha úgy alakulna hogy az exeddel újra kezded a mostani párod meg kell hogy értse, na jó azért fájhat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!