Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetnék el valakit akibe már több mint 1 éve vagyok szerelmes és ráadásul barátok vagyunk?
A sráccal amikor megismerkedtünk kaverni kezdtünk utána megbeszéltük, h inkább legyünk barátok. Tök jól elvoltunk egy darabig csak én beleszerettem. Erről ő nem tudott semmi, de amolyan \\\'nyílt titok volt\\\', hogy szeretem. Aztán neki jött egy nagy szerelem és a csaj rendesen kikészítette őt.
Az egyik buliban fogta a srác lekapott és tök jól elvoltunk. Megbeszéltük h megpróbáljuk de aztán 3 nap múlva lefújtuk. Egyikünk se akarta megbántani a másikat (ő még szereti a volt csaját, én pedig nem bírom a kötötségeket ezért max 1 hétig bírok elviselni 1 pasit).
Folyton az az érzésem h szórakozik velem, de én már felejteni akarok.
Barátok vagyunk és a barátsága is nagyon fontos nekem.
Mit tegyek? Segítsetek kérlek!
H lehet,h ha szeretsz valakit,és estleg vele jársz,akkor egy hét után ,ész a fejed után?
Azt kell,h mondjam,ez nem szerelem.max csak azt hiszed,h az.Az igazi szerelem olyan,h nem tudsz aludni, enni, egyfolytában vele lennél,10 m-rel a föld felett jársz,mindig csak róla beszélsz,csillognak a szemeid,és rá sem bírsz nézni más pasira.
Ha a fent leírtakat nem érzed,akkor nem is vagy igazán szerelmes.Egyszerűen felejtsd el a pasit mint férfit,hanem légy csak a barátja,és keress olyan pasit,akit szeretsz.
az eddigi barátaimmal nem bírtam tovább mint 1 hét, és félek h vele se bírnám :S
de ki se bírom verni a fejemből a srácot és órák hosszat bámulom a képét akaratlanul is :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!