Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkednétek a barátnőtökkel, ha kiderülne hogy rákos?
"Gyógygomba" hogyne :DD
Am termeszetesen mellette maradnek es az atlagnal is tobbet lennek vele. Es ink magnesterapiara vinnem el minth begombazzam:D
"Megkérdőjelezhetetlenül adagolnám a bizalmat belé, és nem hagynám bezuhanni."
Ezt csak így mondod, nem tudod mennyi energia, és türelem kell hozzá!
Egyébként meg csak támogatnám, és önteném belé a bizalmat.
Utolsó te melyik bolygóról jöttél?? Ennyire önző nem lehetsz!! Úriten milyen emberek vannak!! Te megérdemelnéd, hogy magadra hagyjanak a bajban.. az a szegény srác nem!!
Inkább a beteg páromat gondjait tetézzem még azzal is, hogy a bajban magára hagyom azért mert én ilyen önző vagyok??
Undoritó féreg aki ilyenkor a másikat magára hagyja. A halál az élet része... nekem speciel sokkal könnyebb lenne feldolgoznom azt, hogy meghalt mint azt, hogy amikor szüksége lett volna rám hagytam a sz*rban. Azzal a tudattal nem lehet együtt élni! A halállal lehet, és kell is. Az élet része.
Kedves Kérdező, nagyon sajnálom a párodat maradj Vele és támogasd ameddig lehet bizok benne, hogy meg tudják gyógyitani és akár együtt öregedhettek meg! Sok sok erőt kitartást és mindent lebíró szerelmet, szeretet kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!