Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy viselkednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselkednétek a barátnőtökkel, ha kiderülne hogy rákos?

Figyelt kérdés
18/F 17/L 1 éve vagyunk együtt!

2013. jún. 30. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A kérdést a lány írta ki
2013. jún. 30. 22:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Tegnap mondta el, h nagyon beteg. Én nem kérdeztem semmit, csak elhívtam sétálni. Úgy viselkedtem, mintha nem tudnám, h rákos! Nevettünk, viccelődtünk, úgy mint általában. De igazából nem tudtam, h mit csináljak. Most vigasztalnom kéne?
2013. jún. 30. 22:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, tévedtem. Kedves kérdező, eszed ágában se legyen elhagyni őt
2013. jún. 30. 22:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nevetés és a viccelődés jó lesz. Azért ha már nagyon nem bírja hallgasd meg, had beszélje ki magából, kérdezhetsz is róla, mondjuk számomra hasonló esetben az lenne a legrosszabb, ha állandóan mindenki azzal jönne hogy hogy vagyok meg ilyesmi.
2013. jún. 30. 22:49
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
de akkor te honnan tudtad meg már azelőtt hogy ő elmondta? milyen fajta rák? próbálja ki a gyógygombát+ pozitív hozzáállás, ma volt a tv2-n a naplóban, sok emberen segített már.
2013. jún. 30. 23:02
 16/24 anonim válasza:

"Gyógygomba" hogyne :DD

[link]

Am termeszetesen mellette maradnek es az atlagnal is tobbet lennek vele. Es ink magnesterapiara vinnem el minth begombazzam:D

2013. júl. 1. 01:29
 17/24 Emberek ***** válasza:

"Megkérdőjelezhetetlenül adagolnám a bizalmat belé, és nem hagynám bezuhanni."

Ezt csak így mondod, nem tudod mennyi energia, és türelem kell hozzá!

Egyébként meg csak támogatnám, és önteném belé a bizalmat.

2013. júl. 1. 14:31
 18/24 anonim ***** válasza:
És gyakrabban öleld meg, csókold meg, mondd neki hogy szereted
2013. júl. 12. 10:08
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg hiába is hangzik durván, inkább szakíts vele. Most őszintén: megnyomorítanád magad lelkileg ha meghal? Mert ez lesz sajnos... És utána sohasem leszel képes egy normális kapcsolatot létesíteni senkivel sem.... Fiatal vagy még, ne tedd tönkre magad! Hidd el, tapasztalat....
2013. júl. 19. 15:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Utolsó te melyik bolygóról jöttél?? Ennyire önző nem lehetsz!! Úriten milyen emberek vannak!! Te megérdemelnéd, hogy magadra hagyjanak a bajban.. az a szegény srác nem!!

Inkább a beteg páromat gondjait tetézzem még azzal is, hogy a bajban magára hagyom azért mert én ilyen önző vagyok??

Undoritó féreg aki ilyenkor a másikat magára hagyja. A halál az élet része... nekem speciel sokkal könnyebb lenne feldolgoznom azt, hogy meghalt mint azt, hogy amikor szüksége lett volna rám hagytam a sz*rban. Azzal a tudattal nem lehet együtt élni! A halállal lehet, és kell is. Az élet része.

Kedves Kérdező, nagyon sajnálom a párodat maradj Vele és támogasd ameddig lehet bizok benne, hogy meg tudják gyógyitani és akár együtt öregedhettek meg! Sok sok erőt kitartást és mindent lebíró szerelmet, szeretet kívánok nektek! :)

2013. júl. 19. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!