Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Biztos Jövő vagy Szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos Jövő vagy Szerelem?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok? 21 éves fiatal lány vagyok, többéves kapcsolatban, egy pár apróságot leszámítva egy szavam nem lehet a páromra, de már nagyon régóta beszélgetek egy másik fiúval (egyszer találkoztunk eddig, amikor épp külön voltunk a barátommal) hosszú őrlődés után ismét összejöttem a barátommal, de ez az ügy még azóta sem zárult le, és ami a legrosszabb, hogy ami a többéves kapcsolatomhoz fűz,az már csak szeretet, de biztos jövőm lenne az illető mellett. Viszont az "új" mellett semmi, de semmi nem biztos.. . Mégis úgy érzem kezdek beleszeretni?!

2013. jún. 30. 21:33
 1/3 anonim válasza:
ha szereted de csak ha biztosan akkor ő az illető aki a "nagy Ő" de ha nem vagy biztos a szerelmedben és nem ismered annyira akkor nem tudom . de jó lenne tudni hogy ő mit gondol rólad és ha elhagynád a párod nem utasítana vissza téged is
2013. júl. 1. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A szerelem nem az egyetlen és talán nem is feltétlenül a legfontosabb tényező egy kapcsolatban. Ez egy változó mértékegység. A legfőbb a közös célok. Ha vannak közös céljaitok, vannak közös érdeklődési területeitek, az önmagában megerősíti a szeretetet vagy szerelmet.

Az új mindig érdekes és izgalmas lesz. Néha csábító. Főleg ha unod a jelenlegi kapcsolatot. A művészet abban áll, hogy izgalmasnak megtartani azt, ami már régóta megvan. A közhiedelemmel ellentétben én nem gondolom, hogy ez valami olyan, ami csak úgy "lesz" vagy "kialakul", ez egy olyan dolog, amit mindkét fél aktívan csinál, vagy épp nem csinál, és akkor szétválnak. De a lényeg, amit mondani akarok, hogy ez teremthető.

Ha nincsenek közös érdeklődési területeitek, közös céljaitok, nem is tudod mi a közös bennetek, az más tészta persze.

Nem véletlen a társ szó. Társ valamiben, célok elérésében, közös tevékenységekben stb.

2013. júl. 9. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, ne legyél kényelemből valaki mellett.
2013. júl. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!