Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Mit tegyek ebben a helyzetben?
Második vagyok.
5-ös: Ezzel most azt akartad mondani, hogy legyen ribi? Nem feltétlen kell belekóstolgatnia pasikba, hacsak nem akar k**va lenni. Bár ez az én véleményem.
Kérdező: Először azt hittem, hogy csak a kíváncsiság hajt, mert még nem voltál mással, és fiatal vagy. Ha ennyi lenne, akkor azt mondanám, hogy ne szakíts a barátoddal, úgy is elmúlik a kíváncsiság. De ha már többet érzel az új fiú iránt, mint a barátod iránt, akkor szakíts. Csak meg ne bánd vagy ne későn jöjj rá, hogy mit is érzel valójában. (Meg állítólag a szerelem 2 év után elmúlik és csak szeretet marad. Én még nem tudom, barátommal csak 1 éve járok.) Először szerintem is gondolkozz... pl., hogy ki hiányozna, kivel tudnád akár leélni az életed. És hogyha most azt mondjátok erre a kivel éld le az életedre, hogy hülyeség, szerintem nem! Pl. szüleim is, nagyszüleim is, dédszüleim is 17 éves korukban már ismerték egymást, szeretetben, boldogságban éltek/élnek. Sok sikert, bárkit is választasz! :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!