Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tudok csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Nem járok kihívó ruhákba , nem teszek magamra fél kiló vakolatot , nem cserélem le minden héten a pasijaimat. Általában csendes vagyok , inkább szeretek bele olvadni a tömegbe. Az egyetlen bűnöm az hogy a barátom 17 éves. Már 2 hónapja járok vele és azóta a lányok az osztályba szét cikiznek. Állandóan olyan dolgokat mondanak nekem hogy : " valamiben nagyon tehetséges lehet hogy megtartott ezt a pasit " , sűrűn ler*b*ncoznak , kiközösítenek és ahogyan csak tudnak keresztbe tesznek. Nem szeretném ezt el mondani a barátomnak , szeretném magam megoldani , csak azt nem tudom hogy ? Nektek van valami ötletetek ? Vagy velem van a baj ?

2013. jún. 27. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos büszke magadra és szard le a fejüket lehetne hogy néha a pasid jöjjön eléd a sulihoz hogy menőzz vele és ez csak az irigység!!! Nyugi ne törődj velük!! :)
2013. jún. 27. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Veled nincs semmi baj!

Irigyek. Nem hiszem, hogy tudnál valamit tenni ellenük, leginkább csak azt, hogy nem foglalkozol velük. Van barátnőd, akivel jóban vagytok? Vagy teljesen egyedül vagy? Ha az utóbbi, akkor az iskolai szünetek alatt, ajánlanám, hogy rajzolj, olvass, bármit csak ne lássák, hogy megbántanak téged, vagy foglalkoztat, az amilyenek.

Hidd el, irigység beszél belőlük, mert nekik nincs! Én a helyedben nyugodtan elmondanám a srácnak, mivel idősebb tőled, lehet hogy van egy kicsivel nagyobb tapasztalata ezen a téren, mint esetleg neked, lehet, hogy akár még segíteni is tudna. Nyugodtan beszéld meg vele. A többieknek meg ha ilyeneket mondanak tényleg ne foglalkozz velük, és ne vedd őket figyelembe! Én ezt tanácsolom neked!

l/19

2013. jún. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!