Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lányok?
Az lenne a problémám, hogy sajnos minkét első zápfogamat (alul) és midkét második zápfogamat (felül)ki kellet húzni.
Itt egy kép, hogy jobban megértsétek
Viszont a többi fogam mondhatni makulátlan, még egy tühegynyi fogkő sincs rajtuk. Tiszták és fehérek.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez zavarna e titeket lányokat, nyelves csók közben.
Megkérek mindenkit, hogy normális választ adjon és csak lányok válaszoljanak. Ja és korotokat is irjatok meg.
Köszönöm.
16/F
Ez nem lenne probléma szerintem.:)
15/l
miért zavarna? :) ha téged zavar, akkor esetleg porcelán fogat, vagy más milyen anyagból készült fogat fogorvos tud készíteni, beletenni. Amúgy meg, miért zavarna ez bárkit is?
L/19
Az nem gond, de pótoltatod ugye? Mer az nem szép, esztétikus, meg idővel zavaró lehet.
(N)
Köszönöm, a válaszokat.
#6 Képet nem küldök, de azért szeretlek :)
Igazából, bárhogy is mosolygok nem láttszik a hiány, elől meg teljesen szimetrikusan állnak a fogaim tehát más probléma nincs.
Pótoltatni meg nem igazán szeretném, mivel elég bizarnak tartom hogy fém darabok legyenek a számban, mivel zápfognak a 100% porcelánt nem ajánlja a fogorvosom (nem birná a terhelést), egy másik lehetőség a cirkonium lenne, de viszont az nagyon drága (nekem kb 4000 Euroba kerülne ami nagyon sok).
Még egyszer köszönöm a válaszokat lányok, most azért megnyugottam. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!