Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit gondoltok rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
Immáron 1,5 éve nincs barátnőm, ismerkedési szinten találkoztam lányokkal, de barátnőt azóta nem találtam, pedig szeretnék. Nekem kizáró ok, ha egy lány: cigizik, piál (sokat) vagy butuska és legyen benne valami különleges, ami lehet a tekintete vagy valami, de nem kell, hogy tökéletes külleme legyen. Ezek olyan óriási elvárások?
2013. jún. 3. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek abszolút nem azok. Tuti fogsz találni. :-)
2013. jún. 3. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. És te milyen megnyerő tulajdonságokkal rendelkezel? Mindig jönnek az emberek itt azzal, hogy "de pedig nincsenek nagy elvárásaim brühühühühhü". Oké, nincsenek...de te mit tudsz felmutatni?
2013. jún. 3. 16:34
 3/6 A kérdező kommentje:

2. Mit tudok felmutatni?

Első sorban azt, hogy normális srác vagyok, nem életcélom, hogy minden héten tajtrészegre igyam magam a haverokkal, őszinte, nem átverős típus vagyok, eddig sose vertem át egyik barátnőmet sem és jó volna találni egy hasonló kaliberű lányt, aki végre értékelné ezt és nem balféknek titulálna a miatt, hogy jééé már 1 éve együtt vagyunk és még sose lépett félre!

2013. jún. 3. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg nagy a faszom.
2013. jún. 3. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:
és elfelejtetted odaírni, hogy kicsi az eszed..
2013. jún. 3. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha elmúltál 18, küldhetnél képet :))))
2013. jún. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!