Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor kell felbukkannia mikor már túl vagyok rajta?
Figyelt kérdés
2 éve találkoztunk először. Akkor voltam 15 éves. Ő kíváncsi volt rám , érdekelte a történetem , valamiért felkeltettem az érdeklődését. Pedig nem vagyok egy nagy szám , csak egy egyszerű lány vagyok aki naiv módon hisz a csodákban.Először nem nagyon bírtam. Mindig arrogáns volt és sugallt egy fajta veszélyt. Lehet hogy fáj kimondani , de Ő egy rossz ember. Azonban egy este megismertettem az igazi énjét. Az álarca mögött. Megismertem a múltját és megértettem a jelenjét. Beleszerettem. Szerintem ő is szeretett. Hosszú ideig együtt voltunk . Együtt éltünk meg jót és rosszat. Együtt nőttünk fel. Velem mindig törődő volt és megértő. Csak az a baj hogy másokkal nem. Azt hiszem az idő során segítettem neki és jobb ember lett. Volt persze rengeteg vitánk , veszekedések , de a végül mindig kibékültünk. Azonban elő jött megint a rosszabbik oldala. Visszakeveredett a bandájához és én teljesen kiakadtam. Választás elé állítottam : vagy én vagy az elme beteg haverjai és Ő ott hagyott. Teljesen összetörtem. Az alkoholba és egyéb dolgokba menekültem , amire nem vagyok büszke. Mind ezt azért mert nem valltam be magamnak : fájt elveszíteni. 1 év. 1 évig nem hallottam felőle semmit , aztán derült égből villámcsapás előkerül. Kilépet a bandából , sikeres lett , de nem az az ember akit szerettem. Ő egy sznob ember lett , aki elhatározta hogy megszerez újból. Bunkó lett , és észre sem veszi hogy bennem mennyi fájó sebet szakít fel...nem , tényleg nem tudom mit csináljak...
Már bocs de ha 2 éve 15 voltál akkor most 17 vagy nem 18.
2013. jún. 26. 20:35
2/7 A kérdező kommentje:
nem pontosan úgy 2 éve hogy napra hónapra pontosan , de ha tudni akarod május 12.-én töltöttem be a 18-at , úgy szeretem az akadékoskodó embereket :))))
2013. jún. 26. 20:39
3/7 anonim válasza:
Bocs de ezt nem hagyhattam ki. xD
Nem olvastam végig bizonyos okok miatt, szóval nem tudok tanácsot adni. XD bocsixD
2013. jún. 26. 20:42
4/7 anonim válasza:
ha nem olvasod végig akkor minek írsz?-.-
valószínűleg azt érzi hogy nélküled nem lehetett volna sikeres,az életének egy szakaszára emlékezteted és vissza akar szerezni,menekülj tőle ahogy csak lehet,ez birtoklási vágy és nem lenne jó vége:/
2013. jún. 26. 20:52
5/7 anonim válasza:
Mert a pasiknak, akikbe halálosan szerelmesek vagyunk, amellett, hogy hazugok és megbízhatatlanok, ez a legfőbb tulajdonsága.Mindig akkor tűnnek fel az életünkben, amikor már kezdjük elfelejteni őket (legalábbis ezt hitetjük el magunkkal).Sajnos ismerem ezt az érzést, már én is 100ezerszer megfogadtam, hogy nem foglalkozok vele többet, de egyszerűen képtelen vagyok rá.Ebben csak az a poén, hogy egy tök jó csaj vagyok, aki bárkit megkaphatna, és soha nem szerettem senkit, egyedül őt.De ő nem érdemli meg :-( Néha kicsit unom már ezt a vergődést, mindig megfogadom, hogy elég volt és nem válaszolok neki többet, stb. Aztán persze mégis :-) De van olyan, hogy hónapokig sem beszélünk, már kezdem azt hinni, hogy de jó, eltűnt...aztán felbukkan, én meg folytatom a szélmalomharcot.Neked is csak ezt tudom tanácsolni, hogy ne alázkodj meg előtte, és legalább egy kicsit tartsd fenn a látszatot, hogy nem érdekel.Aztán egyszer majdcsak vége lesz ennek is, mint minden rossznak :-)
2013. jún. 26. 21:00
6/7 anonim válasza:
áhhhh.... olyan sok emlék kötődik hozzád, te az élete részét képezed. valahol őt is meg kell érteni, nem csak úgy felkeresett téged, mert ahhoz volt kedve (legalábbis úgy látom). ismerem ezt a helyzetet. bizonyára maradtak még benne olyan érzések irántad, amelyek nem halványodtak el az idő múlásával sem. rajtad áll, hogy adsz-e egy lehetőséget neki, vagy tovább lépsz. ha te már nem érzel úgy iránta, tudasd ezt vele őszintén és engedd el őt, hagy menjen hogy valahol ő is rátalálhasson a boldogságra. te döntessz. majd azért írd meg mi lett végül, kíváncsi vagyok.
2013. jún. 27. 00:01
7/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy akivé vált nagyon nem az a fiú akit szerettem , de tudom hogy mélyen legbelül , nagyon nagyon mélyen még ott van az az ember akibe beleszerettem . Nehéz túl lépni rajta , felkavarta most a dolgokat eléggé. Most elszánta hogy mindenáron vissza szerez , állandóan utánam lohol , nem hagy egy perc nyugtod sem. A mostani pasim miatta szakított velem , ami igazából nem hat meg túlságosan , de akkor is aljas húzás volt tőle. És ez az új énje megrémiszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!