Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál, vele ha azt mondaná, hogy csak akkor kellesz neki, ha lefogysz?
Azt mondja, minden stimmel(belsőre meg arcra), de neki ez így nem ok. Fogyjak le és akkor nagyon boldogok leszünk..
62 kg vagyok és 167 cm.
Ti lefogynátok vagy mit mondanátok neki?
Először is, a magasságodhoz teljesen normális a testsúlyod!
Aztán, ha nekem egy fiú ilyet mondana, gondolkoznom sem kéne, azonnal otthagynám. Ha azelőtt tetszett is volna, ezzel a mondatával elintézné, hogy örökre kiábránduljak belőle, és ezt halál komolyan mondom!
Ha a sovány csajok jönnek be neki, akkor keressen olyat magának, annyi gyönyörű vékony lány rohangál kint az utcákon. De ne akarjon téged megváltoztatni, mert egy kapcsolatnak nem erről kell szólnia, hanem pont az a lényege, hogy elfogadod a másikat minden hibájával együtt!
Gondolj bele: ha most, még a kapcsolat előtt ezt kéri tőled, mi lesz később?!
# 15: Szerintem még pár agysejtet kéne növesztenie. :)
Mindenesetre: az én értékrendembe nem fér bele az, ha valaki felszínes, az sem, hogy meg akar változtatni. Tehát innentől akkor se kéne a pasi, ha azt mondaná, hogy mégiscsak jó vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!