Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, hogyan szerettetitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan szerettetitek meg magatokat egy lánnyal aki tetszik nektek/szeretitek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek soakt vagyunk együtt, Kiállok érte sok mindenben,azt mondja cuki is vagyok meg olyna jó hogy törődök vele,de én többet szeretnék barátságnál, azt mondja fél a csalódástól magyarul nem szeret annyira mint amennyire mondja, hogyan szerettessem meg vele magam,hogyan győzzem meg arról hogy ő kell nekem?

2013. jún. 25. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj hogy ha a lány biztos hogy nem akar semmit akkor a barátságot is tönkre lehet tenni a csókkal.
2013. jún. 25. 11:39
 12/15 A kérdező kommentje:
hát egy próbát csak megér :D
2013. jún. 25. 14:58
 13/15 kolosszus22 ***** válasza:
A legjobb ha egy meghittebb estén, mikor csak kettesben vagytok és iszogattok is kicsit és már jó a hangulat megcsókolod. Majd ott elválik mennyire is vagy barát zónában.
2013. júl. 1. 21:03
 14/15 anonim válasza:
Járd el neki az eső táncot, pingvinnek öltözve egy doboz ketchuppal a kezedben és a végén vágd neki ;) Le fogod nyűgözni :D
2013. júl. 5. 22:38
 15/15 Joell válasza:
adj neki egy pofont es kérj bocsánatot..
2023. aug. 27. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!