Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom nem mondja, soha hogy szeret miert?
a baratnommel 3 honapja vagyunk egyutt es meg egyszer se mondta hogy szeret.
Multkoraba megkerdeztem miert, erre azt valaszolta hogy nem fog dobalozni a szeretlek szoval csak akkor mondja ha tenyleg belemszeret
eltelt mar harom honap, azerimtetek kifog meg alakulni a szeretete?
En szeretem ot ezt ki is mutatom es mondom neki rengetegszer
mit csinaljak hogy kicsikarjak belole egy szeretlek szot
Szerintem hagyd ezt a hülyeséget, nem ettől a szótól függ egy jó kapcsolat.
A viselkedése, ahogy hozzád viszonyul bőven elég kellene hogy legyen. De úgy érzem elég fiatalok vagytok.
Akkor szerintem egyértelmű,hogy nem szeret...
Csak akkor akarj ilyet hallani,amikor igaz.Én is szívesen hallanám egy nőtől,de sajnos bárki is mondaná,az hazudna.Kivéve talán egy valakit,de neki van pasija,és ...na ez egy másik történet.
Szégyenlős és nincs akkora bizalom h ki merjen tárulkozni, vagy nem igazán szerelmes.
Ne követeld meg tőle! Ha úgy fogja gondolni majd mondja.
Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt. Nála sem alakult ki rögtön az érzés, sőt fél év után azt mondta nem szerelmes és szakítani akart.
Sok beszélgetés után arra jutottunk, hogy kicsit ritkábban találkozunk és átgondolja a dolgokat.
Addig sosem mondta ki, hogy szeret szóval nem ért váratlanul a dolog...
Én sem mondtam neki, pedig már akkor szerelmes voltam belé de nem akartam folyton mondogatni neki, mert úgy éreztem kellemetlen helyzetbe hoznám vele őt is és néha magamat is.
A lényeg, hogy kellet még pár hónap de benne is elkezdett kialakulni valami és 1 év után először kimondta, hogy szeret.
Megérte kivárni!
Azóta is nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást. :)
Szóval ne add föl, van akinél kicsit tovább tart de idővel kialakulhat csak legyél türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!