Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal már 5 hónapja együtt vagyunk.

És mivel,hogy még nem szeretném elveszíteni a szüzességem

nem volt közöttünk intim kapcsolat.

De úgy érzem,hogy számára ez a kapcsolat unalmas .

Szerintetek mivel dobjam fel a kapcsolatunkat ?

2013. jún. 18. 22:38
 1/7 anonim válasza:
Sz.o.p.d le,hidd el hálás lesz.
2013. jún. 18. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy szeretkezni nem akarsz még ezer féle módja van a dolgoknak. Petting, orális szex stb..
2013. jún. 18. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:
mit értesz az STB alatt ???
2013. jún. 18. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Anális szex, kézimunka, legyél találékony :)
2013. jún. 18. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:

és hogyha ezen is túl leszünk

akkor mit csináljunk még ?

2013. jún. 18. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ezen én már túl vagyok. nem akartam vele szexelni mert még szűz voltam, de az orált, pettinget engedtem sőt élveztem is, mikor együtt voltunk mindig csináltuk. de szépen rámunt, és kidobott. nem volt már hajlandó várni, 5 hónap után... szóval ha nagyon szereted és nem akarod hogy elhagyjon, vagy lefekszel vele, vagy felkészülsz arra hogy hamarosan szakítani fog veled, és keresel mást...
2013. jún. 18. 23:45
 7/7 anonim válasza:

Jaja!Az igaz amit a többiek írtak,már csak arra lennék kíváncsi,hogy hány éves vagy?!

És ja....ki fog dobni ha nem nyújtasz neki valamit,az már durva ha te is unalmasnak gondolod.Akkor neki milyen lehet?!

Nem akarok durva lenni!

Van másik megoldáás is,ha nem akarod ne tedd meg,és ha szakít akkor nem is szeretett!

Sok sikert! ;)

2013. jún. 19. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!