Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segítene? (Önértékelés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene? (Önértékelés, szerelem kérdés)

Figyelt kérdés

Sziasztok :) 20 éves fiú vagyok.Világéletemben 2x voltam szerelmes,mivel nem olyan vagyok hogy csak azért vagyok valakivel hogy legyen valakim,de a kérdés nem is ez. Volt másfél évig egy barátnőm,a szakítás miatt sokat szenvedtem,de így 1 év után mondom azt,hogy túlvagyok rajta teljes mértékben.(Közrejátszott az is,hogy szinte teljesen ellentette lett régi önmagáak,és semmi nincs benne,amiért valaha beleszerettem.) Utánam nagyon kis idő alatt volt egy srác,talán pár hónapig tartott,aki csúnyán átverte fejét.Ez a srác már mikor együtt voltunk jelen volt,puhatolozni azt probált,de a kedves lány azt mondta bottal se piszkálná hogy néz ki.Ez a srác pár hónap alatt el is hajította. Most egy másik emberrel van kapcsolatban,de az engem már nem is érdekel.Csak akárhol járok,mindig azt hallom vissza :'hogy ez a pár hónapos kapcsolata volt első szerelme,ami igazi is volt és nagy is.Nem akarok én itt prédikálni,meg fényezni magam,ezért okokat nem is irok,de én sokkal többet tettem meg érte,és akkor engem nagyon szeretett. 0-nak érzem magam,aki még azt sem éri meg,hogy mint múlt,valaki rám ugy tekintsen mint élete első,igaz,nagy szerelmére,inkább egy két hónapos emberre,aki fele annyit tett érte mint én. úgy érzem senki se fog megbecsülni igazán,észrevenni a jó értékeimet is,mert mindig van nálam jobb,és én hülye csak magamba keresem a hibát..ezáltal pedig az önértékelésem is csökken,hiszen nem értek semmit,egymásnak mi voltunk az elsők,de mégis ő az első nagy,én mintha eltüntem volna...

Köszönöm a válaszokat :) 20f

2013. jún. 18. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 5 éve vagyok reménytelenül szerelmes egy lányba.

Még sem hagyom el magam.Az csak az élet kis része.A többivel kell foglalkozni

20F

2013. jún. 18. 12:57
 2/4 anonim válasza:
Szerintem csak bosszantani akar.
2013. jún. 18. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Mázlista lehetett az a lány, és rengeteg olyan nő van a világon, aki olyan férfira vágyik, mint Te.
2013. jún. 18. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj,a szerelem az egy nagy megfoghatatlan dolog,mindenkinek mást jelent. Hiába tettél meg érte mindent,ha az igaz nagy érzést nem te váltottad ki belőle. Sokan szeretnek börtöntölteléket,csalót, olyat aki megveri stb. Egyszerűen erre nincs magyarázat. U.h. tedd túl magad rajta,örülj neki,hogy te mindent megtettél érte,és a te lelked tiszta a kapcsolat szempontjából.Az,pedig ,hogy olyat találj,hogy mindketten egyformán értékeljétek egymást,az nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Van aki egész életen át keresi. U.h. ne rombold a saját önbizalmadat.Az idő meg majd megmutatja a csajnak,ki szerette őt igazán.
2013. jún. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!