Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal már majdnem 2 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, már azon gondolkoztunk, hogy összeköltözünk. De van egy problémám. A párom nagyon sok lánnyal jóban van és állandóan úgy viselkedik velük, mintha flörtölne, ha hívják rohan hozzájuk, engem mond le vagy rakja át a programjainkat miattuk. Főleg két lány miatt. Azt mondja ők nagyon közeli barátai és fontosak neki. De úgy érzem ők fontosabbak, mint én. Természetesen nem az zavar, ha a barátaival van, legyen ez a barát lány vagy fiú, sosem tiltottam neki. De az igenis zavar, hogy nem engem választ elsőnek, ha például meg van beszélve, hogy találkozunk és felhíja valaki, hogy hadd szaladjon már át hozzá, mert már nincs ideje haza menni a program előtt ahova együtt mennek és akkor engem rögtön lemond. Már hónapok óta kérem, hogy ezt a csajt mutassa be nekem és végül múltkor bemutatta. Utána meg a csaj nála aludt. Azért ez már nevetséges szerintem, engem nagyon zavar és nem tudok nem foglalkozni ezzel. És már mondtam neki ezt, sőt arra is rákérdeztem, hogy szerelmes-e belé vagy mi ez az egész. És a válasza mindig csak annyi, hogy ő közvetlen minden lánnyal és ez a csaj az egyik legjobb barátja. Persze ő adhatja nekem a féltékenyt, ha beszélgetek valakivel. Gondoltam már rá , hogy nem elég érett egy igazi kapcsolathoz, mert nem tudja felfogni a dolgok jelentőségét. Ha összeköltöznénk nem bírnám ezt az egészet elviselni. Nem akarok szakítani, de fogalmam sincs felnő-e valaha, vagy megérti-e hogy miért zavar engem ez a túl szoros kapcsolata azzal a lánnyal.

2013. jún. 17. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csináld te is ugyanazt, mint ő, és ha féltékenykedik, akkor megmondod, hogy te is ezt csinálod, és ha idegesít te se csináld.
2013. jún. 17. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen probléma nálunk is volt hogy mindig én voltam az utolsó, de leültünk és megbeszéltük. De az hogy ott alszik nála a lány, hát nekem kicsit fura. Oké hogy vannak lány barátai, de nekem ez már sok lenne. És akkor még ő féltékeny ha beszélsz valakivel? Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el neki hogy mi zavar téged. Úgy gondolom ezeket a dolgokat meg lehet beszélni. Mi nem nagyon látunk bele a kapcsolatotokba, úgyhogy ezt vele kell letisztáznod!
2013. jún. 17. 13:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Már átbeszéltem vele ezt egy párszor. Azt mondja mindig, hogy minek féltékenykedek, meg, hogy neki természetes az, hogy jóban van vele. És, hogy csak azért alszik nála, mert vidéki és macerás lenne este hazamennie. Ami mondjuk nem igaz, mert annyira nem lakik messze és megy még este vonat.

Azt is kérdeztem tőle, hogy mit csinálna ha fordított lenne a helyzet, de azt mondja, hogy ő bízik bennem és nem lenne féltékeny. Ami vicces, mert ha esetleg én találkozom valamelyik haverommal, akkor már rögtön jön a duma, hogy ő biztos akar tőlem valamit, meg minek vagyok vele meg hasonlók.

2013. jún. 17. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Téged nagyon szépen átvernek.Adott a pasid,aki totálisan hülyének néz,megaláz,ócska dumákkal átver,meg Te,egy naiv kislány,aki mindent eltűr neki.Rosszul választottál.Vagy megszoksz,vagy megszöksz.
2013. jún. 17. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki a lányok tényleg csak barátok, akkor természetesenek veszi ezt az állapotot, tehát eszébe sem jutna féltékenykedni rád hasonló szituban. Ezen el kéne gondolkodnod.
2013. jún. 17. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!