Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Heló! Nagyon érdekelne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heló! Nagyon érdekelne a véleményetek. Szerintetek van olyan szerelem, amely nem kölcsönös?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy akik szerelmesek azok párjukkal egymásnak születtek, egymásnak lettek teremtve. De, akkor hogy lehet egy ember olyas valakibe szerelmes aki nem viszonozza szerelmét? Aki nem úgy érez. Nem értem.

2013. jún. 14. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A tízesnek üzenem, hogy én is így vagyok az én barátnőmmel. Kb. tényleg mindent megteszek neki és a kedvében járok 2 éve, hogy együtt vagyunk aztán megszokott és nem tudja mit érez (szeretet,szerelem). Szar érzés, de újra meg lehet hódítani. Legalábbis hiszek benne.
2013. jún. 14. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Én most is szerelmes vagyok. Ő nem tudja h én szerelmes vagyok belé. De engem már csak az is boldogsággal tölt el ha rágondolok. ha rám mosolyog..És tom h hülyeség néha fantáziálok egy kicsit. 3 éve van ez. Nemsokára akarom elmondani vagy legalábbis célozgatni. Több ok miatt nem akarom őket felsorolni a legfőbb ok h most éreztem elérkezettnek az időt h elmondjam mi a helyzet... Eddig úgy tűnt nem viszonozza de nem érdekelt mert az érzés megmaradt (az én részemről) most már más. De eddig se panaszkodhattam.
2013. jún. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!