Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heló! Nagyon érdekelne a véleményetek. Szerintetek van olyan szerelem, amely nem kölcsönös?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy akik szerelmesek azok párjukkal egymásnak születtek, egymásnak lettek teremtve. De, akkor hogy lehet egy ember olyas valakibe szerelmes aki nem viszonozza szerelmét? Aki nem úgy érez. Nem értem.2013. jún. 14. 15:09
1/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán egyforma csak a vonzalom.
2/12 anonim válasza:
Teljes biztossággal állítom hogy van viszonzatlan szerelem. És az általában gyakoribb mint a viszonzott
3/12 anonim válasza:
80% ilyen csak úgy közlöm veled. És a szerelem MAX 2 évig tart. :D
4/12 anonim válasza:
Egymásnak lettek születve... teremtve... nos, én nem hiszek abban, hogy engem valakinek, DIREKT valakinek teremtettek. A szerelem egy csoda, gyönyörű érzés, ha viszonozzák. De sokkal többször viszonzatlan.
6/12 anonim válasza:
Igen a szerelem elmulik de krdezem én, hogy akkor miért kell a másikat eldobni és keresni mást????
Am viszonzatlan szerelem van, vagyis fellángolások, de el kell mondani a másiknak h mit érzel, és ha elutasit akkor megnyugszol és elmúlik elég hamar az érzés:D
7/12 anonim válasza:
úgy lehet hogy nem egymásnak vannak teremtve...ha ugyan tényleg létezik ilyen én sem hiszek ebben..emberek jönnek mennek mindenki csak pár évig marad velem
9/12 Oversoul 1 válasza:
"Am viszonzatlan szerelem van, vagyis fellángolások, de el kell mondani a másiknak h mit érzel, és ha elutasit akkor megnyugszol és elmúlik elég hamar az érzés:D"
Szerintem ez inkább a vágyhoz közelít akkor...
És/vagy azért múlik el hamar, mert nem alakult ki kötődés.
10/12 supra2.0 válasza:
Ismerős ebben a cipőben járok én is barátnőmmel. Én szerelmes vagyok ő viszont nem ragaszkodik hozzám jó velem lenni meg tény és való hogy elvagyunk de ennyi. Megmondta hogy ő nem hiszi hogy szerelmes lesz.. és hát igen csak sz*r érzés :/ F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!