Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szakítani ha szeret?
azt mondja a barátom,hogy ő rossz ember,rossz élettel,é csak egyre mélyebbre süllyed,és nem akar ebbe belerángatni engem is, mert szeret
miért? Higgyem eggyáltalán? Én tényleg nagyon szeretem őt,mivel tudnám lebeszélni,hisz még van remény,ha tényleg szeret
21/l
érzelmileg nem érett
én is ugyan ezt éltem át,vége lett,azóta mindketten szenvedünk és csak mélyebbre süllyed azt meg nem engedi hogy segítsek
alapvetően depresszív és önmarcangoló típus
és úgy érzem,hogy tényleg szeret,
meg ez már húzódik egy ideje,van mikor azt mondja,hogy ő túl gyenge a szakításhoz,döntsék én,ha tényleg annyira akarná,akkor már kimondta volna véglegesen,nem?
Ez egy önsajnálós nyomi lehet. Olyan "Rendes ember én már nem leszek...Anyám mondj el értem egy imát!" féle.
Vagy csak le akar koptatni.
A srác nem felnőtt. Nem vállal felelősséget magáért. Mert ha megtenné akkor tudná hogy amit tesz az az ő választása.
(A higgyem az hosszú "gy" de az egyáltalán az rövid.)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!