Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerek egy csajt, nagyon jófej eltudunk beszélni mindenről, rengeteg közös van eddig oké. Barátnői szerint bejövök neki, és ő is nekem, rendben. De az hogy 8 hónap alatt 1x volt hajlandó eljönni velem sétálni (jól ment nemvolt csend 3 órán át) és én ezerszer hívtam hogy jöjjön ő nem. Kérdezem tőle hogy szeretne-e komolyabbra fordítani kapcsolatunkat, erre mindig kitérő választ ad mivel tapasztalatlan és fél a párkapcsolattól. Soha nem ad nyílt választ hogy igen vagy nem, csak játszik velem. De volt már hogy írt hogy menjünk el, de nem voltam gép közelbe és eléggé kiborult emiatt, szóval érdeklem de mégse akar semmit. Nincs más pasi a dologba az tuti!2013. jún. 13. 00:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem o akar tolled tobbet is, csak nem meri bevallani neked..inkabb probald surubben elhivogatni(setalni stb) de csak mint sima barat...es szemtol szembe kerdezz ,hogy szeretne e komolyabbra forditani a kapcsolatotokat... :) igy tuti nem fog kitero valaszt adni :D
2/4 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nem akar eljönni? Többször is mondtam hogy nem kihasználni akarom... Ezt már próbáltam hogy fogja fel sima baráti taliként, semmi..
2013. jún. 13. 00:52
4/4 anonim válasza:
lehet, hogy tényleg csak fél.nem tudja milyen ez vagy, hogy kll viselkedni,d az elején szerintem ne "támadj"ilyenekkel,hogy nem akar semmi komolyat?ki kell alakulnia egyfajta bizalomnak/kapcsolatnak...ha nem akar még elmenni, akkor csak menj oda hozzá vagy neten beszélgess vele...idővel jobb lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!