Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (BŐVEBBEN LENT)
Már megint Facebook-os pancserkedés.
Odamész hozzá, és egyenesen, őszintén elmondod mit érzel.
Helyében én zavarnálak el a búsba ha ilyen bökés, like meg bejelölés gombokra kattingatással akarnál kommunikálni velem.
Úgy nem szeretnék ráírni, hogy nem ismerem :/
Bejelölném újra, de ha már az előzőt is látta, akkor akár le is tilthat, és attól nagyon a padlóra kerülnék :/
Meg még mindig nagyon fúrja az oldalamat, hogy nem-e tudja valaki, lehetséges-e, hogy valakit bejelölök de nem veszi észre, nem mutatja neki a facebook?
Lehetséges, nekem volt egy régi osztálytársam (nagyon bírtuk egymást) akit bejelöltem anno, de hónapokon keresztül nem igazolt vissza, majd még egyszer és akkor sem, majd a 3-nál írtam is neki és akkor visszaigazolt (azt írta nem látta, utána dumáltunk is egy jót).
Lehet valami röpke üzenetet csatolhatnál is a jelölésed mellé, ha már személyesen nem megy a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!