Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
Na szóval bejön egy lány, de élőben kicsit félős vagyok odamenni, ezért gondoltam először bejelölöm facebookon. Be is jelöltem, de nem igazolt vissza, viszont láttam hogy aktív volt facebookon utána is. Mennyi az esély arra, hogy nem ment el a bejelölés, vagy nem látta azt? Volt már egyszer ilyen, hogy bejelöltem valakit de nem fogadta el és pár hét múlva újrajelöltem és egyszerre elfogadta. Vagy csak simán nem bír engem? Várom a tanácsokat, PLS!

2013. jún. 12. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem vette észre. De hogy biztos légy, jelöld be mégegyszer! Ha akkor sem akkor sajnos valószínű h nem ismer vagy nem bír. .
2013. jún. 12. 17:27
 2/11 anonim válasza:
figyu ... nem kell fêlned csak add önmagadat! ;) merj odamenni hozzá ..vagy irj rá facebookon ... :)
2013. jún. 12. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Már megint Facebook-os pancserkedés.

Odamész hozzá, és egyenesen, őszintén elmondod mit érzel.

Helyében én zavarnálak el a búsba ha ilyen bökés, like meg bejelölés gombokra kattingatással akarnál kommunikálni velem.

2013. jún. 12. 17:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Úgy nem szeretnék ráírni, hogy nem ismerem :/

Bejelölném újra, de ha már az előzőt is látta, akkor akár le is tilthat, és attól nagyon a padlóra kerülnék :/

Meg még mindig nagyon fúrja az oldalamat, hogy nem-e tudja valaki, lehetséges-e, hogy valakit bejelölök de nem veszi észre, nem mutatja neki a facebook?

2013. jún. 12. 17:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem facebookon akarok ismerkedni, egyáltalán nem olyan vagyok, de nem vagyok egy határozott srác csajozás terén, meg ő mindig a barátnőivel van, és ha elmondanám neki, azt is csak négyszemközt tenném :)
2013. jún. 12. 17:32
 6/11 kolosszus22 ***** válasza:

Lehetséges, nekem volt egy régi osztálytársam (nagyon bírtuk egymást) akit bejelöltem anno, de hónapokon keresztül nem igazolt vissza, majd még egyszer és akkor sem, majd a 3-nál írtam is neki és akkor visszaigazolt (azt írta nem látta, utána dumáltunk is egy jót).

Lehet valami röpke üzenetet csatolhatnál is a jelölésed mellé, ha már személyesen nem megy a dolog.

2013. jún. 12. 18:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudod, attól félek, hogy ha egyszer bejelöltem és nem fogadta el (mert ugye ez is megtörténhet), akkor ellököm magamtól a lehetőséget hogy esetleg később legyen valami köztünk, példának okáért majd a sulis bálon felkérném táncolni :/ Ezért félek, mert ha visszautasított, és tovább nyomulok akkor megutáltatom magam :(
2013. jún. 12. 19:24
 8/11 A kérdező kommentje:
És ezt sajnos jól tudom hogy a túlságos nyomulás (újrajelölni amikor elutasította) nem vezet jóra, mert egy lány belém van esve, és bejelölt, de nem fogadtam el. Ha most újra bejelölne, most se nagyon fogadnám el, de nem bírnám hogy nyomul
2013. jún. 12. 19:27
 9/11 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám... :S
2013. jún. 16. 21:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Azóta visszajelölt, és írtam is neki! :)
2013. jún. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!