Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az exbarátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az exbarátnőm viselkedése mire utalhat?

Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt összejöttünk, mert engem és őt is dobta a párja. Azonban én egy nagyon rossz fél évet adtam neki, teli veszekedéssel, kontrollal,ellenőríztegésekkel(facebook, email stb)féltékenységgel.Miattam kárt tett a saját holmijaiban is. Annyira tetőfokára hágott a dolog, h szünetet kért, és kerek két hétig fel sem vette a telefont, azt akarta változzam meg a két hét alatt. Aztán felvette a kapcsolatot velem, és egészen a szünet után még két hétig kapcsolatban voltunk, amikor is ugyancsak súlyos balhék kezdtek keletkezni, bár be kell valljam a csaj olyan volt már, hogy ha egy rossz szót szóltam, már nagyon kiakadt. DE végül a szülei kimondták helyette h vége, és utána ő is a barátain keresztül, aztán már maga is mondta h vége. Könyörögtem a sokadik esélyemért,d e nem kaptam, egyszerűen már nem akar tőlem kapcsolatot, mert azt hiszi nem tudok már változni(azt mondta h csak egy kicsit változtam a szünetben és ez nem elég)Meg hogy szeret engem, de már nem tudja folytatni mert nincs ereje hozzá és vége. Amióta nem írok rá, azóta furán viselkedik: a barátnőinek tesz ki szíveket, mindent lájkolgat, még csajos filmnézésre is invitálja lányismerőseit. Mitől lehet ez, ha jobban belegondoltok? Én alattam nem akart ennyit a barátnőivel lógni meg semmi, most meg furcsa módon fagyizni meg mindent akar a barátnőivel. Én mondtam neki utoljára, hogy egész életemben várni fogok rá, illetőleg ő azt is belátta, h valszeg nem lesz ilyen pasija, aki annyira szeretné mint én(m,ert én nagyon szerettem és szeretem, életem első IGAZI nagy szerelme)Azt mondta nem tudja mi lesz a jövőben kettőnket illetően, de azt éreztem a szövegéből, h nem akar már velem lenni és talán már nem is szeret(bár állítja h még mindig szerelmes belém) Mindenesetre ilyen párja még nem v olt aki ennyire szeretné, és emellett ennyit bántaná is. Már nem akar esélyt adni nekem, semmiféle képpen sem és akörnyezete is ezen van, h ne adjone sélyt nekem, aszülei és a közvetlen és nem közvetlen barátai is mind ellenem vannak. Páran azt mondták, h most kiderül mennyire szeret, ha visszajön magától hozzám, akkor szeret, ha meg nem akkor sajnos nems zeret. NA de szerintetek mire utal ez a túlzott barátnőzés szakítás után? BOCS A HOSSZÚSÁGÉRT

2013. jún. 11. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy lenne lelkiismerete utolsó előtti, hiszen akkor a kapcsolat alatt is lelkiismeretes lett volna, nem?

Sokadik esélyért, mint írta a kérdező, hát akkor már jó sokat kaphatott.

Talán nem jutott a barátnőire ideje és most van ideje velük lenni.

2013. júl. 7. 14:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Én csak annyit várok, hogy ha nem is most, majd valamikor az alagút végén, melyben most nagyon bolyongok és hideg van ott, hideg és sötétség, azt várom hogy megcsillanjon a fény szikrája, csak egy parányi szikra a távolból, hogy van még esély kijutni valamikor és valahogyan. Csak egy fénycsóva vagy szikra majd valamikor.

Gabi

2013. júl. 8. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!