Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én nem voltam még ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem voltam még ezek szerint szerelmes, vagy az emberek misztifikálják túl a dolgokat?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok van egy jól működő kapcsolatom, imádom a párom, mindenben nagyon összeillünk, 1 éve vagyunk együtt.

Nagyon szeretem őt, viszont mindig olvasom ezeket akár itt akár ilyen tipikus lányregényekben, hogy aki szerelmes annak "pillangók repkednek a gyomrában", meg elkezd bizseregni ha hozzáér a szerelme, meg mit tudom én. Ilyen tényleg van a valóságban, csak én nem tapasztaltam? Ezen múlik, hogy szerelmes e valaki? Velem ilyen még soha nem volt egy ember irányába sem.

Nem mintha sokat változtatna az érzéseimen, hogy mi a válasz, csak elgondolkoztam ezen, mert én ezt erősen túlzásnak érzem.

2013. jún. 11. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezek az érzések egyénenként változóak.

Bár a pillangó röptetés az szerintem még az imádat korszakban van. Mikor oda és vissza vagy a párodét, mikor a kapcsolatotok nem olyan mély.

2013. jún. 11. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
A kezdet kezdetén az ember izgul, és erre mondják ezt a pillangós dumát. Nyilván egy bejáródott kapcsolatban már nem izgulsz, ha hozzád érnek.
2013. jún. 11. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 31 éves vagyok, és fél évvel ezelőttig ugyanígy beszéltem, mint Te. Családot is alapítottam, enélkül az érzés nélkül, mert gondoltam én, ez csak mese. Aztán pár hónappal ezelőtt szerelmes lettem...azóta sokszor nincs étvágyam, folyton rá gondolok, ha kimondom a nevét, mosolygok, ha vele találkozom, remeg a gyomrom, míg várok rá, elveszek a szemében, libabőrös vagyok az érintésétől, megkukulok mellette. :) Tinilány szintjére kerülök, ha vele vagyok. Szóval igen, van ilyen, hogy azt gondolod, ilyen nincs is...de van. És csodálatos érzés! :)
2013. jún. 11. 12:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Nemtudom, nekünk barátságból lett kapcsolat, ezért sose éreztem ilyet.

de volt pl előtte egy srác, oda vissza voltam érte, bár ez egyoldalú volt, de vele se voltak ilyen érzéseim, egyszerűen csak éreztem, hogy kell nekem.

2013. jún. 11. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...amikor én beleszerettem a páromba, akkor nekem is "pillangók" voltak a gyomromba...de ezt inkább úgy írnám le, hogy "csikizős" érzést éreztem benne, amikor megbeszéltük hogy találkozunk. És amikor találkoztunk és hozzámért igen, libabőrős lettem és furcsa érzések mentek át a testemen. Most lehet hülyén hangzik, de igen így volt. Szerintem nem túlzások ezek amiket leírtál, csak költő megfogalmazások a fizikai érzetekre. Még sem írhatják azt hogy "amikor hozzám ért végig bszott a hideg" és hasonlók :)

Azt hogy te ezeket nem érezted, nem jelenti azt hogy nem vagy vagy nem voltál szerelmes.

A szerelem ott mutatkozik meg mindezek mellett, (legalábbis nálam is és a páromnál is)hogy feltétel nélkül szereted őt; képes vagy érte "áldozatokat hozni", ha úgy dobja a gép; vagy képes vagy kompromisszumokra a hisztik helyett; a bajban van (legyen az lelki probléma, vagy egyéb) támogatod, segíted őt ahogy csak tudod...stb. Ha úgy adódna és a páromnak még az utolsó falat kenyeremet is odaadnám, és ugyan ez igaz fordítva is. És még sorolhatnám. Szerintem ez a szerelem. És azt zárójelben jegyzem meg, hogy nem 1-2 éves kapcsolatban vagyunk és még mindig működik mindez amit leírtam. Ezt csak azért írtam le, hogy nehogy megtámadjanak, hogy "h jajj minden kapcsolat eleje ilyen...." :)

2013. jún. 11. 12:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik :

"folyton rá gondolok, ha kimondom a nevét, mosolygok, elveszek a szemében"

Ezek nekem is megvoltak :)) de a pillangók és a libabőrös rész soha

2013. jún. 11. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:
kedves 5ös :) Köszönöm, ez egy elég korrekt válasz volt :) Meg persze a többi is, mindenkinek köszi a válaszokat :)
2013. jún. 11. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
én is úgy vagyok mint a 3-as válaszoló... tök gáz hogy ennyi idősen jött ilyen érzés amit még sosem éreztem... tényleg nem is gondoltam hogy van ilyen. de néha belegondolok maradtam volna meg úgy hogy sosem tapasztalom meg..
2013. jún. 11. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :)
2013. jún. 11. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!