Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyák, apák! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyák, apák! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a lassan 17 éves lányotok egy kb.10,5 évvel idősebb férfival jönne össze? Szerintetek nornális vagy várni kéne még ezzel egy-két évet?

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
már nem is azért..de ugyanúgy benne van a pakliban, hogy terhes lesz, ha egy korabeli fiúval jön össze..sőt azok még sokkal felelőtlenebbek, mint az idősebbek..ők most élik a kamaszkort..most használják ki a lányokat..és ez egy 27 évesre már kevésbé jellemző..ha meg szereti a lányt és a lány is őt felesleges eltiltani..inkább a szülő előtt találkozzanak, mint a háta mögött..mellesleg, ha most eltiltja tőle utána majd a következő kapcsolataiban sem lesz őszinte a szülővel..
2013. jún. 28. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és még annyit, hogy a saját kárán fog tanulni..ha ne adj isten átvágja..akkor majd nem lesz legközelebb naiv..és tudni fogja, hogy a szavak azok csak szavak és a szeretet/szerelem nem abban nyilvánul meg..ezt mindenkinek saját maga kell megtapasztalni..lehet óvni meg stb..de ezzel csak neki lesz rosszabb, mert nem tudja, hogy sz*r emberek is vannak a világon..egyébként meg bízzon egy kicsit a lányában, hogy van annyi esze, hogy nem esik teherbe..de mint mondtam, ez nem csak akkor történhet meg ha 10 évvel idősebb a barátja..17/L
2013. jún. 28. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:
ez annyira változó. Ha a csávó egy értelmesnek tűnő normális kinézetű csávó nem baj. Am meg az ő élete. Azzal van akivel akar. Nem is értem a többieket.
2013. jún. 28. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Bátyám 25 volt, barátnője 15! mikor összejöttek. A szülei megismerték bátyámat, nem tiltották. Már 9. éve vannak együtt. :)

A terhesség, kihasználás korabeli srácoknál sanszosabb. Egy 27 éves érettebb már. Írassatok fogamzásgátlót + gumi, terhesség kizárva! :)

2013. jún. 29. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a sztori...Én is 17 vagyok és összejöttem egy nálam 11 évvel idősebbel. Megismertük egymást és egymásba szerettünk. Nem zavar minket a korkülönbség. Ez már kb február óta megy és kiismertem őt. Annyira összhangban vagyunk, hogy egymás gondolatát is ki tudjuk találni. Sosem akar nekem rosszat, nincs rám rossz hatással és nem akar olyan dolgokat tenni, amit én nem akarok. Ha csak egy dolgot akart volna, akkor már rég máshol lenne...

De a szüleim tiltanak tőle, nem is akarják őt megismerni, még csak egy esélyt sem adni. Már próbáltunk velük beszélni többször, de sosem lett jó vége. Nem is ismerik, de elítélik a kinézete alapján, mert vékony testalkatú és szakálla van..na és?! Teljesen eltiltottak tőle..nem tudok vele se találkozni, se beszélni.. Nem kívánom senkinek ilyen sz*r helyzetet..Nem tudom, hogy mit tegyünk..Nem lehet "megpuhítani" a szüleimet..

2013. júl. 9. 19:43
 16/16 anonim válasza:

19 éves lány vagyok. A barátom 17 évvel idősebb. 1 éve vagyunk együtt, dúl a love, vannak kisebb veszekedéseink, de teljesen rendben van a kapcsolatunk. Nem lettem terhes, mert nem vagyok már egy 15 éves csitri, aki azt sem tudja mit csinál. Nemhiszem, hogy a lányod ennyire felelőtlen lenne. Mindenesetre teherbe tudna esni egy tőle 2 évvel idősebb sráccal is.

Nekem a szüleim totálisan tiltották tőlem a páromat, komoly veszekedések voltak, fenyegetőzés stb. De nem adtam fel. Szerettem őt, ő is viszont szeret, nincs ezzel baj. Boldogabbak vagyunk mint valaha.

És a szüleim is megkedvelték.

Bízz a lányodban! Ha meg a férfi kihasználja, akkor legalább tanul belőle.

Üdv

2015. okt. 1. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!