Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ugye emiatt ti is kiakadnátok és szakítanátok? 18/L
Figyelt kérdés
Na szóval összejöttem úgymond egy 19éves fiúval,a probléma csak az volt
hogy csak bulikon vállalt fel kb
állandóan az exéről írt ki dolgokat,amelyek szomorú,szerelmes jellegűek voltak(ez a szint szerintem a 13éves korosztályt súrolja)
2hónap alatt 3x találkoztok,házibulit leszámítva 1x
elkezdett velem bunkó meg flegma lenni
velem nem találkozott,de 12-13 éves kislányokkal igen
plusz olyanokat rakott ki állandóan,hogy lájk és megírom,hogy járnék-e veled(szerintem ez is gyerekes)
Szóval dobtam az úriembert,mert ígyis elég rosszul esett ez az egész amit csinált,sőt gyerekes is...arról nem beszélve,hogy bunkó tapló módon bánt velem,mikor akkor veszítettem el apukámat...
2013. jún. 8. 21:25
12/18 anonim válasza:
Nyilván. Az ilyen nem érdemel meg értelmes lányt. Legalább te erős voltál, és ki merted dobni.
13/18 A kérdező kommentje:
Baja,miért?
2013. jún. 9. 19:41
15/18 A kérdező kommentje:
Mert te is idevalósi vagy?:-)
2013. jún. 9. 21:36
18/18 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jún. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!