Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok? Kiakadtam.

Figyelt kérdés
Adott a helyzet, hogy a barátotok délutáni műszakban dolgozik, ezért csak délelőtt tudtok találkozni 2 órára. Nem húzza fel az órát, elalszik, hívjátok, felébred, találkoztok...kb másfél órára. Aztán ma megint. Hiába mondjátok, hogy húzza fel az órát, megint elalszik, hívjátok és akkor ébredezik. Azt mondja, ne aggódjatok, mert jön... De ti képesek vagytok felkelni (nem melóztok, egyetem, szesszió), akkor is ha éjjel 1-kor feküdtetek le.
2013. máj. 31. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te tudod. Én ilyen miatt hajtottam el a barátnőmet mert nem birtam a cseszegetést.
2013. máj. 31. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Anno mikor 3 műszakban dolgoztam én is qwa fáradt voltam délutános műszak után és szerettem aludni. Én a helyedben örülnék, hogy van lehetőséged nappali tagozaton hesszelni, anyuci apuci pénzén, és fogd fel, hogy aki dolgozik az elfárad néha... Kár lenne ilyen miatt kiakadnod. De ha emiatt szakítanál szakíts mindenképp, legalább megmented magadtól a srácot.
2013. máj. 31. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A barát helyében biztosan.
2013. máj. 31. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Én inkább egy későbbi időpontban egyeznék ki amikor már nincs a munka miatt kidőlve. Akkor teljes mellbedobással csak egymásért lennénk.

De persze ha időmből kitellene akkor munka előtt beugranék hozzá, egy kis kávéval vagy sütivel, vagy csak adnék neki egy dopping csókot.

A munka sokat leszív az emberből (bár én is egyetemista vagyok), de szerintem lehetnél vele megértőbb is. Ő sem robot, sajnos dolgozni kell, és ilyenkor szerintem duplán jólesne neki, ha támogatnád, szeretnéd.

2013. máj. 31. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Délutáni műszakban dolgozik, tehát kb. tízkor végez. Hazamegy, eszik, fürdik, stb., minimum 11-fél 12 körül kerül ágyba. Ezt minden nap. Azután másnap felkel tegyük fel nyolckor, reggelizik, elkészül, stb., 10 körül találkozik a barátnőjével. Együtt vannak két órát, utána elintézi még a kis dolgait, indul melóba. Ezt minden egyes nap.

És akkor azt még nem is vettük számításba, hogy lehet, hogy 12 órázik a barátod. Tudod, ez kib.szott fárasztó tud lenni, bár a kérdésedből látszik, hogy te még életedben nem dolgoztál huzamosabb ideig. Pár napig lehet bírni, hogy nem pihened ki magad rendesen, de igen, egy idő után eljön az, amikor annyira kivagy, hogy még az ébresztőre sem kelsz fel.

Ha szeretnéd a barátod, azt is értékelnéd, hogy nem csak hétvégén találkoztok (pedig még az is érthető lenne). Ha emiatt szakítasz, szerintem hülye vagy.

2013. máj. 31. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Én folyamatos 3 műszakba dolgozok még egy két évig. Ami azt jelenti hogy 6 napot mész és két napot pihensz. Az év minden napján kivéve ha szabizol vagy munkaszüneti nap van. Nem minden nap egyforma. Van olyan hogy szinte beesek az ajtón és olyan is előfordul hogy okozni kéne valamit érzésem van és pörgés ezerrel. Ha nagyon fáradt vagyok akkor én is sokáig pihenek és alig bírok felkelni. Viszont ha azt mondom hogy fel kelek és ott leszek akkor betartom történjen bármi. De dolgozni kemény dolog kicsit próbáld meg megérteni a pasidat. Nem kéne szerintem emiatt dobnod ha egyébként minden rendben van.

23/F

2013. máj. 31. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:

A barátod helyében én szakítanék. Hisztis liba.

22N

2013. máj. 31. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én párom is 3 müszakban dolgozik és ritkán tudunk találkozni de nekem nem volt ezzel problémám sőt mondtam is neki, hogy ha inkább fáradt maradjon otthon nyugodtan és pihenjen inkább. De elljött és együtt aludtunk :)
2013. máj. 31. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy egyáltalán találkozik veled minden nap.Nem is értem miért kell minden nap.Éppen,hogy miattad nem piheni ki magát.
2013. máj. 31. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem ugyan ez van,ha éjszakás mondjuk ő 12 órázik és hiába csörög nem kel fel rá de mi úgy szoktuk,hogy én megyek át felkelteni őt főzök neki kávét aztán én is bebújok mellé...
2013. máj. 31. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!