Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a csók? Kisebb koromban 'csókolóztam' csak úgy viccből, de én azt nem nevezem csóknak. Úgy érzem hamarosan itt van életem első igazi csókja! Van valami, amit tudnom kéne, hogy mit (nem) kell csinálni, vagy hogy mit érzek fizikailag.15/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 22:58
11/15 anonim válasza:
Ja, amúgy a kérdésre válaszolva: ne parázz, nem rontod el. A csókolózásnak nincs egy "helyes módszere" nem kell megtanulni, nem lehet elrontani semmit rajta. Nyilván aki sokat csinálta, az jobban tudja, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy a másik is élvezze, de nem kell ezen semmit parázni. Jó lesz az :P
Én pl. néha abbahagyom, és hagyom, hogy csak a csaj szája mozogjon az enyémen. Azt imádom :D
12/15 anonim válasza:
7-s voltam :D Írtam le ezt az egészet 15 évesen :D Azóta eltelt 2 év :D és már csak annyi maradt meg az új barátomból, amikor megkaptam az első csókot, hogy lekapott. :P
13/15 A kérdező kommentje:
csak hogy tudjátok, már megtörtént 4 hónapja.... szilveszterkor...házibuliban voltam és egy végzős srác lesmárolt...annyiféleképpen elképzeltem, erre igy kellett megtörténnie...
2014. márc. 24. 13:41
14/15 anonim válasza:
És most akkor ez jó vagy rossz?
15/15 A kérdező kommentje:
Jó volt igazából...csak nem vele szerettem volna az elsőt...de örülök, hogy túl vagyok ezen :)
2014. márc. 30. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!