Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig lehet ezt húzni? (hosszú)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet ezt húzni? (hosszú)

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, a barátnőm 25.

4 éve vagyunk együtt.

1 év után összeköltöztünk, majd 2 év után munka miatt 8 hónapig mindketten a saját szülőhöz költöztünk.

1 hónapja újra együtt lakunk.

A kapcsolatunk alatt a párom többször jelezte, hogy szeretné ha fogynék és odafigyelnék magamra, mert így nem tetszek neki fizikailag.

Mindemellett nagyon szeretett, így nem ijedtem meg kellőképpen, nem törődtem a kérésével!

Sajnos most jött elő, hogy baj van mióta összeköltöztünk.

A párom munkát kapott egy új helyen és nagyon szereti.

Érdekes emberek veszik körül, ami jó, de sajnos tetézte a gondjainkat! :(

Persze udvarolnak is neki, mert nagyon csinos!

Én meg egyre féltékenyebb vagyok!

Már elkezdtem konditerembe járni és alakulok is, de félő, hogy ezt már nem tudom visszacsinálni!

Mostanában mindenen összekapunk!

Minden apróságra ugrunk!

A párom minden korábban kedvelt, hülye kis szokásomra ugrik!

Bonyolult fickó vagyok, így gyakran adók neki okot rá! :) Igyekszek változni.

Én nagyon feszült vagyok, mert konkrétan egy fiú csapja neki a szelet és bár a párom mindíg elmondja, hogy nem akár tőle semmit ez engem kikészít.

Pár napja beléptem a párom facebook fiókjába (tudom, hiba volt), mert kiváncsi voltam, hogy kivel beszélget esténként, ahelyett, hogy velem lenne.

Sajnos a bizalom megingott benne.

Most már mindenhonnan kenyszeresen kizár!

Tudom, hogy csak magamnak köszönhetem, de ezzel csak fokozza a dolgokat!

Allandóan a profilokat (övét és a fasziét) nézegetem! :(

Szanalmasnak érzem magam! :(

Biztos vagyok benne, hogy egész nap beszélnek, vagy személyesen vagy facebookon!

És amikor a csávó kiírja, hogy 'régen volt ennyire szép napja', hát el lehet képzelni, hogy miket gondolok!

A párom egy cukorfalat, nagyon cuki lány!

Tudom, hogy nem bántana még szándékosan, de ismerem és tudom, hogy nagyon szívesen beszél vele!

Azt mondja, hogy a barátja és nagyon megkedvelte, így nem szabadna haragudnom rá, de nem tudok neki hinni!

:(

Próbálok beszélni vele, de mndíg azt mondja, hogy már megbeszeltük, hogy próbáljuk visszahozni a "tüzet", de nem érzem ezt rajta, sőt azt érezteti (tudat alatt), hogy már nagyon unja az egészet!

Nem akarom megbántani azzal, hogy folyamatosan féltékenykedek és én sem akarom meggyűlölni ezek miatt!

Végső elkeseredésemben javasoltam, hogy elköltözök, vagy, hogy akár szakítsunk is, de sírva kért, hogy ne.

Sajnos kimondta, hogy nem szeret és, hogy nem tudja, hogy tudna-e szeretni! :(

Amikor arra kért, hogy maradjak láttam rajta, hogy bizonytalan!

Valószínüleg csak nagyon megszokott!

Mit tegyek?

Érzem, hogy felőröl minket hamarosan!

Állják a sarkamra?

Reménykedje?

Segítsetek!

2013. jún. 7. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet húzni, de felesleges. Nézd, mikor elkezdte pocskondiázni a külsődet, már akkor elkezdett távolodni Tőled. Tehát az ok nem a külsőd, az inkább a következmény, már ha érted. Nem akarlak megbántani, de én épp így viselkedek a férjemmel, mióta szerelmes vagyok...másba. :( A helyedben lépnék, magad is írod, hogy valószínűleg ő is azt akarja. Ha nem lépsz, ő fog, megvárhatod persze, de addig csak még több sebet szerzel. Sajnálom.
2013. jún. 7. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kimondta azt, hogy nem szeret, akkor nem hiszem, hogy ezen bármit is lehetne már változtatni.

De azt szerintem ne gondold, hogy amiatt van, mert nem kezdtél el akkor fogyózni, amikor ő kérte.

Mármint, ha tényleg emiatt szeretett ki belőled, akkor nem is szeretett soha igazán.

Az én párom túlsúlyos, igaz mindig is az volt, de én sosem mondtam volna neki olyat (és nem is éreztem), hogy nem kívánom. Engem egy dolog miatt zavar, az pedig az egészsége. De ő rá bíztam mindent ezzel kapcsolatban, sosem piszkáltam.

Azelőtt is volt rajtad felesleg, hogy összejöttetek?

Amúgy a véleményem az, hogy állj a sarkadra és hagyd ott, ennek így semmi értelme, és te is meg ő is csak szenvedtek. Valamelyikőtöknek elég erősnek kell lennie, hogy kimondja. Azért sírt, és könyörgött, mert így hirtelen nem állt még rá készen, de biztos vagyok benne, hogy nem azért, mert megingott, hogy még mindig szeret. Az ilyet vagy érzi az ember vagy nem.

29/n

2013. jún. 7. 12:12
 3/6 zoliba' ***** válasza:
állj a sarkadra és lépj le! Addíg lesz még veled,míg a másikkal fullosra alakulnak a dolgok.aztán kidob,te meg majd állsz bután a hülye kondibérleteddel. Mond meg neki,hogy törölje a másikat a FBról,különben lelépsz. Figyeld a reakcióját. Ha nem tetszik neki,akkor az tudod mit jelent? Hogy a másik fontosabb neki. Márpedig egy barátság nem lehet fontosabb,mint a szerelem. Ergo nem szeret már. NE HÚZD A SAJÁT IDŐDET !
2013. jún. 7. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Tarskeresőn ismerkedtünk még és sokat beszélgettünk, de vegül a méreteim miatt nem akart velem összejönni!

Elkezdtem kerékparozni és odafigyeltem, hogy mit eszek, így lefogytam és vegül meghódítottam!

Utóbb kiderült, hogy ez nagyon imponált neki, de még mindíg vágyakozott az exe után, aki simán átverte (első szerelme) és engem "csak" idővel szeretett meg!

Persze később már én voltam a mindene!

Tudom, hogy szeretett!

Én is félek, hogy csak túl hamar mondtam ki és még nincs felkészülve rá!

Egészen pontosan azt mondta, hogy "mi lesz velem nélküled?"!

:(

Vagyis igazatok lehet! :(

Nagyon szomorú vagyok!

2013. jún. 7. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd... ennek vége. Ne várs meg, míg felszarvaznak.
2013. jún. 7. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul írtam meg a kérdést!

Igazság szerint nem a faszi a probléma, hanem az, hogy velem nem boldog és ezért én sem tudok az lenni, így esélytelen az igyekezetem, hogy újra meghódítsam!

Azt várja el tőlem, hogy legyek határozottabb, legyek lazább, stb.

De nem tudom, hogy változzak meg, ha úgy érzem, hogy nem lehetek olyan amilyennek lennem kellene, akit szeretne!

Ha másokkal szívesebben van és már többször előbb vagy utóbb szállt le a buszról, hogy gondolkodjon és később érjen haza!

Szar helyzet!

2013. jún. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!