Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik IGAZI Szerelem?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mit higgyek... Véleményt is írjatok! Kort, nemet
18/f
Egy magányos srác...
2013. jún. 2. 18:25
21/25 anonim válasza:
Az attól függ, hogy te mit tartasz igazi szerelemnek. :)
18/L
22/25 anonim válasza:
Szerintem létezik, legalábbis számomra mindenképpen.
21N
23/25 anonim válasza:
Létezik az igaz/valós szerelem. Én megtaláltam azt akivel le szeretném élni az életemet persze ezek nagyon nagy szavak mivel még csak 15 éves vagyok. De ha te is ezt érzed akkor az azt jelenti, hogy valakibe nagyon szerelmes vagy. Ha belenézel a szemébe látod a 'szívét'. Ha vele vagy nem lehet rossz pillanatod, ha távol van tőled a hiánya szinte már felemészt...
25/25 anonim válasza:
létezik de az nem úgy működik hogy meglátod és tudod hogy ő az igaz hanem meg kell ismerni beszélni vele én is így találtam rá (aztán elvesztetem) de ez nem lényeg légy bátor
és kezdeményez beszélgetést egy nővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!