Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik IGAZI Szerelem?
Nem tudom, mit higgyek... Véleményt is írjatok! Kort, nemet
18/f
Egy magányos srác...
Én nem hiszek benne...
Én is magányos vagyok,sosem voltam még szerelmes...szerintem talán a szerelem az erős vonzódás...legalábbis én nem tudom máshogy elképzelni,vagy talán barátságból szerelem...de szerintem ha valakivel belsőre passzol az ember meg az ágyban nagyon jó együtt akkor az már igazinak minősül..
18L
Ez baromság. Azért mert még nem találtál rá attól még létezhet. Te is elég fiatal vagy még. Ha 80 évesen ülsz a gép előtt és teszed fel ezt a kérdést , akkor igen, talán már jogod van elgondolkozni ezen a kérdésen, de 18 évesen?
Aki meg itt írja, hogy nincs, szintén csak nem találkozott még vele, de emberek, miért kell lerombolni valakinek a hitét és önbizalmat? És ez nem csak az illúzió kergetése...
13! oké, mindenki a saját véleményét mondja el, nem kell 80 évesnek lenni, sajnos ezen elgondolkozzon, én is azt hittem van, rájöttem nincs v. nem találtam meg a másikat,
bár a környezetemben sem láttam ilyenre példát, pedig jó lett volna,
szerintem nem létezik N
Először definiálni kéne, hogy kinek mit jelentenek az "igazi" illetve "szerelem" szavak, mert szerintem részben amiatt is oszlanak meg ennyire a vélemények, hogy mást-mást értünk eme kifejezések alatt. :-)
Számomra az igazi szerelem azt jelenti, hogy a barátnőm az tényleg a barát/nőm. Nem csak egy akárki, aki épp beleillik az életembe, hanem tényleg szoros baráti szál fűz hozzá, és emellett testileg is nagyon egymásra vagyunk hangolódva. Lehet, hogy ez sokaknak túlságosan leegyszerűsített vagy racionális, de én ebben hiszek és ezt is keresem, nem valami ködös révületbe esett érzést, ami elveszi az eszem. Ez még rímelt is. :-)
Minden szerelem igazi. Ami nem igazi, az nem szerelem.
34/N
Létezik, csak előtte sok olyan emberrel kell találkoznod akik ezt megcáfolják :) Aztán majd jó szarnak érzed magad és rájössz, hogy nincs igaz. Majd csak úgy amikor nem is várod, megismered, és akkor tudni fogod. Velem ez volt :)
20 L
Létezik igazi szerelem. Persze, hogy igen...
Hogy ki iránt érzed majd, az csak az illetőn és rajtad múlik. Ha élesen, eufórikusan, netán fájdalmasan éled meg, tudni fogod, hogy ez az "egyik" igazi szerelem. Legjobb esetben nem lesz összehasonlítási alapod, mert akár le is élheted az életed azzal, aki ennek az érzésednek a középpontjában van.
Ha viszont többször leszel szerelmes - hiszen ez is előfordulhat -, akkor a tapasztalatod mutatja meg, hogy igaziként éled-e meg az aktuális szerelmet...
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!