Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes kisportolt srác vagyok figyelmes kedves hasonló és főleg romantikus még is minden barátnőm (hiába voltak gyönyörüek) csunyán otthagytak mi lehet a baj?
19 kérdezőnek üzenem hogy nagyra tartom hisz a szemembe (képletesen ugyan) merte mondani a véleményét
20 kérdezőnek pedig igaza van tényleg nem kellene csinálnom semmit magyar meg idegen nyelven de mivel akarok elértem azt a szintett hogy legalább az átlagnál valamivel rosszabb helyesírásom legyen
mindenkinek köszönöm a válasszokat nem fogok ide irni többet és holnap le is törlöm hogy ezt azért olvassátok el :)
19-es vagyok. Ez a válaszod után megváltozott az intelligenciádat illetően a véleményem. :) Viszont az tényleg lehet, hogy kicsit többre tartottad magad az eddigi barátnőidnél, vagy hogy legalábbis ők úgy érezték. Meg ide nem az összes tulajdonságodat írtad le, szóval lehet hogy vannak olyanok is, amiket egy lány nehezen visel el. Esetleg ez lehet benne, nem tudom. De biztos fogsz találni egy olyan lányt, akivel majd igazán jó lesz és hosszú a kapcsolatotok! Meg persze azt se felejtsd el, hogy általában (főleg a mai világban) egy kapcsolat nem tart örökké. :/
Viszont nem értettem teljesen, hogy miért nem akarsz többé ide írni. A diszgráfiád ne gátoljon meg, attól függetlenül meg lehet érteni amit írsz, és ha a kérdéseid végére odaírod, hogy diszgráfiás vagy és ezért nem tudsz annyira helyesen írni, akkor még a p@rasztok is békén hagynak. Ha meg nem, akkor azokkal nem is kell törődni! :)
Kedves kérdező!
Azt mondanám mint szexuálpszichológus, hogy talán a viselkedéseddel volt a baj. Lehet, hogy elhanyagoltad őket vagy épp nem adtad meg amire vágytak lelkileg és mint testileg. Nem érezték a szeretett vagy a test és a lélek nem passzolt mivel külsőd ellenére nem voltál elég férfias úgy mond mint kiállásban vagy megmutatkozásban. Dr. Kajtár Béls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!